Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pērkumam "Viesturu" kauss

Līderu flaita principiālajās cīņās svētdien par "Viesturu" kausa ieguvēju sitienu spēlē kļuva Aigars Pērkums, kurš pēc pirmās kārtas bija 3.vietā. Pēdējā raundā ne vienreiz vien uzvarētājs spēlēja no grāvja, taču cietējs no tā bija tikai viņa apģērbs, bet ne ieraksti rezultātu kartītē.

Tuvu uzvarai bija arī Vilis Krištopans, kam draivs pēdējā bedrītē devās meža virzienā, un divkāršs bugijs finišā nozīmēja palikšanu vienu sitienu aiz Pērkuma. Golfa likteņlēmēja sacensību otrajā dienā ierādīja Krištopanam astoņas reizes spēlēt no bunkuriem, turklāt pat tādiem smilšu šķēršļiem, kur otrās vietas ieguvējam ļoti ilgu nebija sagadījies paviesoties.

Pērkums turnīrā uzvarēja ar +22 (80-82), bet Krištopanam attiecīgi +23 (79-84). Trešais ar +24 (82-82) bija Vilmārs Jansons, par vienu sitienu apsteidzot Guntaru Dobeli (83-82). Senioru konkurencē nepārspēts palika Jānis Ķuzāns.

Bez pirmās dienas līdera bija palikuši ne tikai kungi, bet arī dāmas, jo Indra Eniņa tāpat kā Harijs Bariss devās uz Latvijas izlases treniņu Salienā. Dāmām divu dienu summā uzvarēja Lidija Gavrilova, aiz sevis atstājot Sandru Opiti un Lilitu Pelčeri.

Sacensību noslēgumā laureāti slavēja lieliskos "Viesturu" grīnus, kā arī izteica cerību drīz tikties nākamajās sacensībās. Un tās, nudien, nebūs ilgi jāgaida.

Nākamais turnīrs "Viesturos" būs jau otrdien, kad mājinieku izlase uzņems Kalpaka memoriālās sacensības. Sestdien būs "Signum Open", bet svētdien - Ģimeņu kausa posms. Savukārt pēc nedēļas pirmdien jau sāksies Latvijas junioru čempionāts, kas dažādos laukumos ilgs trīs dienas.

Tikmēr Nītvaljas kausa izcīņā Igaunijā svētdien 3.vietā ar +12 virs PAR (80-74-74) finišēja "Viesturus" pārstāvošais Dāvis Puksts, divus sitienus atpaliekot no uzvarētāja soma Jonathan Nylen, bet vienu punktu zaudējot mājiniekam Gert Holland. Kārlis Broders izcīnīja 5.vietu ar +15 virs PAR (79-77-75), Gatis Liniņš ieņēma 43.vietu, bet Ainārs Počs pēdējā raundā izpelnījās diskvalifikāciju.

Nītvaljas kausa izcīņas rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 10.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē