Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Līderu maiņa turnīra vidū

Ar +7 virs PAR izspēlējot pirmo kārtu "Viesturu" kluba čempionātā, Harijs Bariss izvirzījās līderos un apliecināja, ka iekļūšana LMT Latvijas amatieru čempionāta laureātos pirms nedēļas nebija nejauša. Taču droši ir zināms, ka kausu jaunais golferis svētdien nesaņems, jo otrajā raundā nespēlēs, lai piedalītos Latvijas izlases treniņpasākumā Salienā.

Tādējādi otro kārtu līdera statusā uzsāks Vilis Krištopans, kam pirmajā raundā bija +9 virs PAR atbilstoši 79 sitieni. Par vienu sitienu vairāk ir Aigaram Pērkumam, un izredzes uz pirmo vietu var apcerēt arī Vilmārs Jansons (+12) un Guntars Dobelis (+13).

Sacensību pirmais raunds golferiem sākās ar patīkamu pārsteigumu, lai gan rezultātus sākotnēji tas ne vienam vien ietekmēja tieši pretēji. Ja iepriekš bija zināms, ka grīni "Viesturos" šovasar ir ļoti labi, tad sestdien tie bija arī sagatavotie nepieredzēti ātri, un grīnkīperu cildināšana uzvarētāju uzrunās nebūs tikai tradicionāla formalitāte.

Dāmu konkurencē cīņa par pirmo vietu šoreiz varētu nebūt diez cik dramatiska, jo pēc pirmās kārtas "Viesturu" kluba 'reklāmas sejai' Indrai Eniņai ir deviņu sitienu pārsvars pār tuvākajām sāncensēm.

Par vietām laureātos cīnās arī Latvijas golferi Nītvaljas kausā Igaunijā, kur "Viesturu" pārstāvis Dāvis Puksts pēc diviem raundiem (80-74) ir trešais četrus sitienus aiz līdera igauņa Egeti Liiv. Kārļa Brodera rēķinā ir 6.vieta un vēl par diviem sitieniem vairāk (79-77). Pāri katam tika arī Ainārs Počs un Gatis Liniņš, bet Gatim Birkavam un Modrim Zvirbulim turnīrs jau beidzies.

Pēdējās izmaiņas , 09.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē