Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Gulbim uzvara no baltajiem

No tālākajām izsitienu vietām nospēlējis ar bruto +4 virs PAR, Kristaps Gulbis sestdien sīvā konkurencē uzvarēja "Citrus Solutions Open" sacensībās. Arī sāncenši bija tuvu visaugstākajam panākumam, tomēr, spēlējot no baltajiem tee, Gulbis ieguva neto ieskaitē būtisku dažu papildu punktu handikapu, kas ļāva noturēties pirmajā vietā.

Dienas spožāko rezultātu no dzeltenajiem tee uzrādīja Ivars Grunte, kam piecu bērdiju dienā izdevās nospēlēt ar bruto 73 sitieniem jeb +1 virs PAR. Pirms pēdējām divām bedrītēm Gruntem bija pat -2, tomēr finiša taisnē pieplusojās daži sitieni virs PAR.

Oficiālajā neto ieskaitē Gulbim -7 zem PAR, bet Gruntem -5. Saulainajā, bet ezermalā patīkami siltajā dienā, trešais ar 82 sitieniem un neto -3 zem PAR kungu spēcīgāko handikapu grupā bija Armands Puče.

Dāmām ar neto -7 zem PAR nospēlēja Laila Forstmane un Skaidrīte Verbicka, bet handikapu dēļ tieši tādā secībā arī tika sadalīta pirmā un otrā vieta. Gandarījuma balvu no "Ballantines" saņēma Inga Muciņa, kam vienā raundā rezultātu kartītē bija gan bērdijs, gan '16'.

Kungiem otrajā HCP grupā labākais bija Andris Vilcmeiers, bet sudraba pozīcijas arī šajā ieskaites grupā Gruntem - Reinim Gruntem.

Uzvarētāji saņēma pa kastei franču vīna, bet visi dalībnieki tika pie bumbojamiem pludmales aktīvās atpūtas komplektiem.

Nākamā nedēļas nogale "Ozo" laukumā būs Latvijas midamatieru čempionāta un "G4S Open" dalībnieku rīcībā. Midamatieri, kas sasnieguši 35 gadu vecumu, spēlēs piektdien un sestdien, savukārt turnīra otrajā dienā startēs arī "G4S Open" dalībnieki. Piektdien starts paredzēts vēlākā pēcpusdienā, lai golferi pirms sacensībām vēl paspētu pielikt daudzpunktu savās darba lietās.

Pēdējās izmaiņas , 09.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē