Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc Valmieras uz Gulbeni

Pēc aizvadītā Pļavu golfa čempionāta posma Valmierā, sestdien, 9.jūlijā, pļavu golfa laukumā „Siltie“ Gulbenes pusē golferi tiksies čempionāta 6.posmā un Premjera kausa izcīņas 1.posmā.

Čempionāta posmā uzvarētāji tiks noskaidroti trīs apļu jeb 18 bedrīšu izspēlē, savukārt Premjera posmā uzvarētājus noskaidros pēc pirmo 12 bedrīšu rezultātiem.

Pēc aizvadītajiem pļavu čempionāta 5 posmiem kopvērtējuma vadībā ir Gundars Rauza, otro vietu ieņem Gvido Budreiko, bet trešo - Kristaps Matisons. Dāmām turnīra vadībā atrodas Daiga Matisone.

Premjera kauss tiek izspēlēts trīs posmos, kur ieskaita divos posmos labākās izcīnītās vietas. Pagājušajā sezonā Premjera kausu izcīnīja Ingars Matisons no Valmieras.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Valmierā notika Pļavu golfa čempionāta 5.posms un Avotu kausa 1.posms. Čempionātā 26 dalībnieku konkurencē labāko rezultātu 18 bedrīšu izspēlē uzrādīja Ingars Matisons no Valmieras (76 sitieni, +16). Otro vietu pēc pārspēlēm izcīnīja Gundars Rauza no Gulbenes, aiz sevis atstājot otru 77 sitienu rezultāta uzrādītāju Jāni Ciagunu no Siguldas.

Dāmām labākais rezultāts bija Līvai Legzdiņai no Siguldas, otrajā vietā ierindojās Dace Ozoliņa no Rojas, bet trešā - Agnese Brīvība no Siguldas.

Avotu kausa pirmajā posmā uzvarēja Jānis Ciaguns, otrais - Gundars Rauza, bet trešais - Ingars Matisons. Dāmām pirmā vieta Līvai Legzdiņai.

Sacensību sākums "Siltajos" plkst. 10:00. Laukuma atrašanās vieta Google kartēs

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 08.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē