Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Dāvis un Krista atrāvienā

Pēc sestdien izspēlētās otrās kārtas LMT Latvijas amatieru čempionātā kļuva skaidrs, ka cīņā par uzvaru tikai paši līderi pret savu gribu vēl var radīt intrigu, jo Dāvis Puksts un, it īpaši Krista Puisīte konkurentiem ir tikuši prāvu tiesu priekšā. Ar tuvāko sekotāju pūlēm var izrādīties par maz, lai saasinātu cīņu par čempiona titulu.

Gan Dāvis, gan Krista otro raundu "Ozo" laukumā izspēlēja ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem.

Dāvis ar +3 virs PAR sacensību pēdējo dienu sāks ar 10 sitienu pārsvaru pār tuvāko konkurentu. Straujo veiksmes zirgu pie iemauktiem neizdevās noturēt pirmā raunda līderim Harijam Barisam, taču summā ar +13 virs PAR viņš ir otrais, kas būtu labs sasniegums arī turnīra noslēgumā.

Kristai svētdien grūtākais uzdevums būs nezaudēt koncentrēšanos, lai iepriecinātu sevi un visus atbalstītājus ar augstas klases rezultātu. Lai cik neprognozējama būtu golfa spēle, maz ticams, ka augstas klases spēlētāja pēc summā iekrātā -1 zem PAR vienā raundā var izsēt 18 sitienu pārsvaru.

Otro vietu tāpat kā pirms pirmā raunda dala Māra Puisīte un Linda Dobele ar +17 virs PAR.

Turnīru statistikas sistēma sestdien pazaudēja Andri Ņikitinu, taču no rīkotāju pierakstiem viņš nav izgaisis, un no 54.vietas sāks arī trešo raundu. Lai tiktu pāri katam, vidēji raundā vajadzēja nospēlēt ar 103 sitieniem. Svētdien spēlēs 55 kungi, jo iespēja piedalīties ir saglabāta arī ārpus oficiālās ieskaites spēlējošajam Ivanam Uļjanovam.

Sestdiena bija nozīmīga arī ar Latvijas jaunatnes olimpiādes noslēgumu. Vislabākajā noskaņojumā ar zelta medaļām Salienā, protams, bija čempioni Roberts Vanags (pēdējā raundā +4 virs PAR) un Ieva Čače. Ieskats Salienā notikušajā olimpiskajā pasākumā redzams arī 'Dienas foto'.

Pēdējās izmaiņas , 02.07.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē