Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Divi turnīri Valmierā

“Avotu” golfa laukumā pie Valmieras, sestdien, 2.jūlijā, norisināsies divi turnīri - Latvijas Pļavu golfa čempionāta 5.posms un Avotu kausa izcīņas 1.posms. Čempionāta posmā izspēlēs 18 bedrītes jeb trīs sešu bedrīšu apļus, sitienu spēlē (stroke) noskaidrojot uzvarētājus kungu, dāmu un HCP36 jeb iesācēju grupās.

Pēc aizvadītajiem četriem Pļavu golfa čempionāta posmiem, kur līdz šim piedalījušies 55 spēlētāji, kopvērtējuma vadībā ar 194 punktiem atrodas Gundars Rauza, otro vietu ar 185 punktiem ieņem Gvido Budreiko, bet trešajā vietā ar 171 punktu atrodas Kristaps Matisons. Dāmām kopvērtējuma līdere ir Daiga Matisone (147 punkti), bet otro un trešo vietu dala Līva Legzdiņa un Anna Ramata-Stunda – abām pa 50 punktiem.

Paralēli Pļavu čempionātam norisināsies Avotu kausa pirmais posms. Avotu kauss notiek jau ceturto gadu un tiek izcīnīts trijos posmos, no kuriem vērtēti tiek divu labāko posmu rezultāti. Posma uzvarātāju noskaidro, vērtējot pirmo divu apļu jeb 12 bedrīšu rezultātus sitienu spēles formātā. Avotu kausa ieguvējs izcīna ne tikai kausu un titulu, bet arī 2013.gada Avotu golfa sezonas karti. Pagājušā gadā kungu konkurencē uzvarēja Ingars Matisons, bet dāmām Daiga Matisone.

Sestdien, braucot uz Avotiem, var droši ņemt līdzi ģimeni, jo aktīvā atpūta – minigolfs, dabas taka – labirints, gumijlēkšanas batuti un teniss sacensību dalībnieku ģimenēm ir bez maksas! Sacensību sākums plkst. 10:00. Dalības maksa turnīrā 10 Ls + 5 Ls par pusdienām. Vairāk informācija par laukumu un laukuma atrašanās vietu www.avoti.com.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 28.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē