Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Puče līdz Jaungadam

Jau iepriekš Armands Puče izteicās, ka ilgi LGF ģenerālsekretāra amatā vairs nepaliks, jo citu darbu dēļ neredz iespēju to arī turpmāk savienot ar pārējiem pienākumiem. Par viņa aizstājēju nāksies spriest federācijai, un visdrīzāk, ka jau jaunā gada pirmajā mēnesī LGF būs jāizlemj par jaunu ģenerālsekretāru.

Puče gan ir pārliecināts, ka tādēļ nekādas radikālas izmaiņas golfa dzīvē nav gaidāmas, lai kas arī stātos pie federācijas stūres. Tā kā visas aktivitātes lielākoties ir klubu rokās, no tiem arī turpmāk būšot atkarīgs, kas notiks, un kas nenotiks.

Ja sagadītos pat tā, ka pie vadības tiktu persona, kam vairāk rūpētu paša ego izpausmes, tas neko daudz nespētu kaitēt, jo visa Latvijas golfa struktūra ir uz pareizām sliedēm, un federācijas ģenerālsekretāram praktiski nebūtu ko pilnībā salaist dēlī, uzskata Puče.

Tā kā Latvijas golfa sabiedrība joprojām ir tik maza, ka katrs spēlētājs gribot vai negribot ir arī daļa no organizatoriskās sistēmas, ikviens ir aicināts izteikt savu viedokli par piemērotākajām kandidatūrām LGF ģenerālsekretāra amatam.

Lai cik daudz vai maz pienākumu būtu federācijas darba virsvadītājam, visas golfa sabiedrības interesēs ir panākt maksimāli labākā varianta īstenošanos.

Pēdējās izmaiņas , 29.11.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē