Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Vēlreiz topā

Dienu iepriekš "Ozo" turnīrā ticis pie vicečempiona lauriem, Mārtiņš Pukše nebija apturams arī svētdien "Viesturos", kur duetā ar Teodoru Pukši uzvarēja Ģimeņu kausa izcīņas 2.posmā. Foursome formāts izrādījās visai paģērošs, jo neļāva ieslīgt bezrūpībā un cerēt uz glābiņu no partnera puses.

Ja pāru spēle biežāk asociējas ar fourball un labākās bumbas spēlēšanu, tad šoreiz viss bija citādi. Katram izdarītajam sitienam esot no svara, rezultāti finišā bija patālu no laukuma PAR. Pukšes 18.grīnu pameta ar lielajā ieskaitē dalītu labāko bruto rezultātu (94), un pēc komandas handikapa piemērošanas ar neto 82 sitieniem kļuva par pārliecinošiem uzvarētājiem.

Sešus neto sitienus no uzvarētājiem atpalika otrās vietas ieguvēji Edgars Zālītis un Dace Briede Zālīte, bet vēl viens neto punkts vairāk bija Kārlim un Indrai Eniņiem, kuri noslēdza laureātu trijnieku.

Otrās un trešās vietas īpašnieki sadalīja visas viena sitiena balvas. Pēc ilgākas dakterēšanās atkal nūju rokā ņēmušais Kārlis Eniņš trāpīja vistuvāk karogam 2.bedrītē, turpretim Indrai Eniņai izdevās tālākais draivs 8.bedrītē. Tikmēr Edgars Zālītis izcēlās ar tālāko sitienu 5.bedrītē, kamēr Dace Briede Zālīte ar precizitāti uzspīdēja pirmajā sitienā uz 7.bedrītes grīnu.

Ar neto 82 punktiem un 91 sitiena stroke nospēlēja Aksels un Hugo Uškāni, taču komandām, kur kopā spēlēja divi jaunākās paaudzes golferi, tika paredzēta sava ieskaite. Līdz ar to Uškāni uzvarēja junioru grupā, kur konkurenti viņiem bija golfā vēl ne tik pieredzējuši viesi no Maskavas.

Atgādinājums golferiem arī par LMT Latvijas amatieru čempionātu, kuram vēl var pieteikties tikai līdz otrdienas plkst. 17. Šajā gadījumā pieteikums nozīmē anketas aizpildīšanu un laicīgu tās nogādāšanu "Ozo Golf Club" recepcijā. Visu vajadzīgo informāciju var atrast, klikšķinot uz turnīra lielā banera.

Pēdējās izmaiņas , 26.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē