Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Varens lēciens mīnusos

Iespaidīgs pieteikums turpmākiem panākumiem sestdien izdevās Dāvim Pukstam, kurš "Olympic Classic by Coca Cola" uzvarētāja balvu izcīnīja ar 68 sitieniem. Pieraksti liecina, ka neviens Latvijas golferis "Ozo Golf Club" laukumu līdz šim sacensībās no baltajiem tee nebija spējis izspēlēt ar -4 zem PAR.

Puksta vietu turnīra tabulā nemainīja arī apstāklis, ka sacensību oficiālais vērtējums kungiem spēcīgākajā handikapu grupā bija HCP neto. Uzvarētāja uzvārds golfa Fortūnai laikam jau tik ļoti iepatikās, ka tā nekavējās arī abus pārējos laureātus nolūkot pēc iespējas līdzskanīgākus.

Ja Puksta rezultāts bija -6 zem personiskā PAR, tad otrais ar neto -3 bija Mārtiņš Pukše, bet Armands Puče ar -2 noslēdza godalgoto trijnieku.

Ar laukuma PAR atbilstošu 72 sitienu rezultātu 37 stableford punktus iekrāja Krista Puisīte, kļūstot par uzvarētāju dāmu konkurencē. Santa Brauere ar 36 punktiem bija otrā, turpretim Māra Puisīte no 74 sitieniem ieguva 35 punktus, kas bija 3.vietas vērtē.

Kungiem otrajā HCP grupā uz rekordiem lieliskajā dienā bija noskaņots Ervīns Hāzenfuss, kurš uzvarēja ar 47 stableford punktiem, apsteidzot tuvākos sāncenšus Kristapu Cini un Jāni Uzkliņģi.

Uzvarētāji balvās saņēma arī ieskatu "Coca Cola" vēsturē, tiekot pie četrām dzēriena pudelēm, kas katra pārstāv savu laikaposmu ar attiecīgu oriģinālu dizainu un noformējumu. Dalībnieku vidū bija arī "Coca Cola" pārstāvji, un Inita Drēziņa apliecināja, ka veiksmīgi var finišēt ne tikai klasiskajā maratonā, bet arī golfa spēles cīniņā.

Balvas par tālākajiem draiviem kopā ar Vinetu Ruku un Māri Gulānu aizceļoja uz Siguldu, savukārt vistuvāk karogam 13.bedrītē bumbiņu ar pirmo sitienu trāpīja Artūrs Krukovs. Gandarījuma balva no "Ballantines" šoreiz pārceļoja pie Ingemāras Jansones.

Ieguvēji no turnīra dienā piedzīvotā varētu būt visi jaunās paaudzes spēcīgākie golferi, jo "Ozo" laukumā kopā ar hokejistu Oskaru Bārtuli viesojās profesionāls aģents, kura pārziņā ir arī golfa druvas un apcirkņi. Ja arī šobrīd profesionāļu zvaigznāji vēl ir nedaudz par tālu, ir svarīgi, lai īstajā brīdī būtu pa rokai īstie kontakti.

Savukārt Salienā sestdien aizvadītajā ikmēneša "Open" posmā uzvarēja Davids Nagijevs, bet otrais ar sitienu spēlē iespēto +5 virs PAR (neto -3 zem PAR) bija Jānis Spalviņš. Trešo vietu izcīnīja Jānis Dīcmanis ar neto -2 zem PAR rezultātu.

Pēdējās izmaiņas , 25.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē