Arhīvs
17. Aprîlis, 2024. Rūdolfs, Rūdis, Viviāna
Pāru kaujas
rezultâti

Ar ambīcijām nākotnē

Pēc veiksmīgi aizvadītā "SEB Open", kas Salienā pirmo reizi notika ar tik iespaidīgu vērienu, organizatoru ambīcijas nav izsmeltas, un izvirzīts mērķis kalendārā nostiprināties kā vienam no Latvijas golfa sezonas prestižākajiem turnīriem. Rīkotāji pateicas visiem golferiem par atsaucību, un varētu būt, ka nākotnē pieteikšanās uz "SEB Open” beigsies jau krietnu laiku pirms sacensību starta.

Ar šosezon golfa apritē iespēto SEB grupas vadībai ir pamats justies apmierinātai. Latvijā nebūt nav tik daudz golfa turnīru, kam piesakās trijiem cipariem rakstāms spēlēt gribētāju skaits, un sacensību direktoru vēl skaitītas stundas pirms sacensību starta telefoniski bombardē apņēmīgi spēlētāji, cenšoties sev tomēr izkārtot vietu jau pilnajā starta listē.

Turnīra sponsori ir gandarīti par izdevušos sadarbību ar Salienu, jo sacensību sarīkošanā viss bija paveikts augstākajā līmenī, lai spēlētāji būtu apmierināti neatkarīgi no skaitļiem savās rezultātu kartītēs. Arī pavāru un vīnziņu komanda bija pastrādājusi godam, lai pēc sacensībām golferi augstu novērtētu Salienas un SEB viesmīlību.

Noslēguma ceremonijā izskanēja komplimenti, ka laukuma kvalitāte turnīrā bija vislabākā Salienas pastāvēšanas vēsturē. To veicināja arī apstāklis, ka rīkotājiem izdevās veiksmīgi pārvaldīt visgrūtāk kontrolējamo jautājumu, proti, visas dienas garumā sagādāt spēlei ideāli piemērotus laikapstākļus. Lai cik tas varētu šķist pakārtoti, reti kuram spēlētājam būs vienalga, vai vairāk nekā četras stundas atrasties ūdenī starp debesīm un zemi, vai sitienu starplaikā raudzīties saules pielietās ainavās.

Arī pēc ilgāka laika "SEB Open" dalībniekiem būs iespēja atsaukt atmiņā lielisko jūnija dienu Salienā, aplūkojot savas un cīņubiedru fotogrāfijas, ko golferi ar SEB grupas atbalstu var lejuplādēt mājaslapā http://www.seb.lv/data/SEB-galerijas/golf/index.htm.

Labs papildu stimuls golferiem turnīrā bija iespēja par vienu precīzu sitienu 17.bedrītē saņemt BMW X1, kas gan palika līdzšinējo saimnieku īpašumā. Hole in one apdrošinātājs "If Latvia" tomēr cer, ka riteņotā balva savu īpašnieku atradīs nākamajā reizē, jo lieliskā publicitāte kāda golfera lielajā veiksmes brīdī atsvērs visus ar to saistītos izdevumus.

Vēl viens stabils stūrakmens SEB turpmākai darbībai golfā ir atbalsts labdarības organizācijām, un ne velti sacensību noslēgumā gandarīti smaidīja "Mentor Latvija" valdes priekssēdētājs Aleksandrs Čakste. Lai gan pašam šoreiz spēle nevedās tā, lai finišā būtu laureātu vidū, Čakstes vadītā "Mentor Latvija" saņēma vairāk nekā tūkstoti latu, kas palīdzēs bez vecāku atbalsta palikušiem bērniem ar zinošu aizgādņu palīdzību atrast īstos mērķus dzīvē. Novērtējot "Mentor Latvija" mērķu nozīmīgumu, organizācijas ziedojumu sarakstu papildināja gan spēlētāju iemaksātā un SEB divkāršotā dalības maksa, gan golferu individuāli ziedojumi.

Gandarījumu par "SEB Open" pieņemšanos spēkā pauda arī viens no tā pirmtēviem Kazimirs Šļakota, apbalvošanas ceremonijā uzteicot turnīra vērienu un atgādinot, ka sacensības 1999. gadā aizsākās vēl ar "Unibankas" vārdu, kad sacensības bija mērķētas uz finanšu sfērā strādājošiem golferiem.

Lai viss notiktu viegli, jauki un šķietami bez piepūles, neiztikt bez rūpīgas gatavošanās, un organizatori ir gatavi līdz nākamajai sezonai izdarīt visu, lai golferi arī nākamgad būtu gandarīti par tikšanos lieliskā „SEB Open”.

Pēdējās izmaiņas , 23.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē