Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Sīva konkurence maratonā (2)

Pēc triju Latvijas klasisko laukumu izspēles otrdien vietu sadalījumu Golfa klasikas maratona laureātu trijniekā izšķīra tikai pāris sitieni. Sitienu spēlē uzvarēja Vilis Krištopans (203 sitieni), apsteidzot Jan Gustafsson (204) un Andri Keiselu (205), savukārt HCP neto ieskaitē nepārspēts palika Jānis Jākobsons.

Pēc spēlēšanas Salienā un "Viesturos" līderpozīcijas sitienu spēlē ar 117 punktiem dalīja Krištopans (79+38) un Gutsafsson (77+40), savukārt Keisels pēc lielākiem plusiem "Viesturos" (79+46) atpalika no līderiem astoņus sitienus.

Turpretim spēlei "Ozo" laukumā Keisels bija sataupījis visvairāk spēka, un viņa 80 sitienu rezultāts bija labākais maratona 3.posmā. Taču summā ar to bija mazliet par maz, lai tiktu garām līderiem. Ar PAR "Ozo" 18.bedrītē finišēja Krištopans, un 86 sitienu rezultāts pēdējā kārtā ļāva par vienu sitienu tikt priekšā Gustafsson rezultātam.

HCP neto ieskaitē Jākobsons 45 bedrītes izspēlēja ar -5 zem personiskā PAR, kas uzvarētājam palīdzēja par vienu neto punktu apsteigt tuvāko sāncensi Nikolaju Keņinu. Trešais ar +5 virs PAR bija Keisels.

Rīkotāji sacensību noslēgumā aicināja golferus krāt spēkus un gatavoties nākamajam maratonam, kas notiks jau pēc gada.

Savukārt "Ozo Golf Club" laukumā nākamā paredzētā turnīra rīkotāji nedaudz koriģējuši sacensību nolikumu, paredzot iespēju sestdien "Olympic Classic by Coca Cola" piedalīties arī profesionāļiem.

Pēdējās izmaiņas , 22.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē