Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Zvejniekam "Viesturu" kauss

Spēlējot gan saulē, gan dažbrīd arī spēcīgā lietū, svētdien golferi sadalīja "Viesturu" kluba dāvātos kausus, un kungu konkurencē labākos panākumus HCP neto spēlē guva Dāvis Zvejnieks. Tuvākos sāncenšus uzvarējušais juniors apsteidza par diviem neto sitieniem.

Otrais kungiem bija Ilmārs Naglis seniors, kurš labāka handikapa dēļ apsteidza Robertu Rožicki un izjauca jaunatnes virskundzību laureātu sarakstā. Labāko rezultātu sitienu spēlē sasniedza Roberts Eihmanis, taču personiskajam PAR atbilstošie 74 bruto sitieni viņu ierindoja 4.vietā.

HCP neto formāts nebija viegls pārbaudījums golferiem, kuri vairāk pieraduši spēlēt gaisīgāko stableford, un svīriņu vietā vajadzēja sadzīvot ar dažiem smagiem cipariem rezultātu kartītē, kas necik spožas izredzes uz labu vietu neatstāja.

Dāmu konkurencē izdevusies diena bija Skaidrītei Verbickai, kura pēc sestdienas atpūtas uzvarētājas runu teica divreiz,- gan absolūtajā dāmu kopvērtējumā, gan kluba biedru konkurencē. Atklātajā ieskaitē aiz Verbickas trijniekā iekļuva Žanna Sabitova un Inga Muciņa.

Kluba biedru vērtējumā kungiem labākais bija Naglis seniors, jauniešiem vēl viens kauss tika Dāvim Zvejniekam, bet senioriem un kundzēm labāko balvas saņēma Kazimirs Šļakota un Lidija Gavrilova.

Līdz saulgriežiem atlicis aizvadīt vairs tikai otrdien paredzēto golfa klasikas maratonu, bet tālākā sezonas turpinājumā golferiem būs jau jārēķinās ar arvien agrākas vakara stundas krēslu.

Pēdējās izmaiņas , 19.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē