Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

"SEB Open" balvas un dāvanas

Piedaloties "SEB Open" izcīņā, golferi sestdien Salienā ne tikai izbaudīja lielisku dienu un saņēma balvas dažādās turnīra ieskaitēs, bet ar SEB līdzdalību labdarības mērķim ziedoja vairāk nekā tūkstoti latu. Kupli apmeklētajā turnīrā ar teju 100 sitieniem tomēr bija par maz, lai kāds beidzot tiktu pie hole in one spēkrata.

Golferi atzinīgus vārdus veltīja Salienas laukuma kvalitātei, un bija arī nopietni rezultāti. Sitienu spēlē kungiem ar 77 sitieniem (+5 virs PAR) uzvarēja Guntars Dobelis, tikai par viena sitiena tiesu apsteidzot lielisko nospēlējušo Rūdolfu Ķelli, kurš izcīnīja 1.vietu neto ieskaitē. Ja Dobelis pēc uzvaras filozofiski rezumēja, ka kaut kad tomēr ir arī jāpaveicas, tad Ķelle atzina, ka ripināšanā Laimes māte bija liela sabiedrotā, un bumbiņa pēc sitieniem ar puteri naski kritusi bedrītēs.

Dāmu konkurencē ar 81 sitienu uzvarēja Vineta Ruka, kam pēc balvām bija jādodas vēl divreiz uz bis. Stableford spēlē Ruka nopelnīja kausu par 3.vietu, bet vēl viens lietussargs bonusā veiksmīgajai spēlētājai ienācās par vistālāko draivu.

Ar vienu kausu viss nebeidzās arī Dobelim, kurš bija otrais HCP neto ieskaitē kungiem spēcīgākajā handikapu grupā, kur laureātu trijnieku noslēdza Nauris Driksna. Visi trīs medaļnieki neto vērtējumā nospēlēja zem sava personiskā PAR.

Savukārt dāmām stableford spēlē nepārspēta palika Irēna Vītola, iekrājot 40 punktus. Otrās vietas ieguvēja Anita Gaile atpalika par vienu punktu, bet Rukas rēķinā bija 37 punkti. Sekojot Salienas tradīcijām, ar ziedu pušķiem sveica visas finišējušās dāmas.Kungiem otrajā HCP grupā uz ieskaiti pretendēja 34 golferi, un vislabāk veicās 39 punktus guvušajam Ivaram Gerhardam. Trīs viņa tuvākie konkurenti savāca pa 38 punktiem, bet pēc papildu rādītājiem laureātos iekļuva Oļegs Beršatskis un Andris Eihmanis.

Salienas jaunapgūtajā kafejnīcas terasē golferi varēja veldzēties pēc spēles, kā arī aplūkot pie treniņlaukuma melnos sānus spoguļojušo BMW X1, kam gan līdzīgi citiem saviem četrratu līdziniekiem nebija lemts kļūt par Latvijā pirmo laimēto hole in one automašīnu. Neraugoties uz visai parocīgo distanci, kas kungiem nepārsniedza 140 metru, arī tikšana uz 17.grīna nebija vienkāršs uzdevums, bet tuvākā trāpījuma pie karoga autora Nikolaja Keņina bumbiņa bedrītei paripoja garām metru pa labi un vēl paprāvu gabaliņu uz priekšu.

Toties Dabas māte bija laipnīga pret visiem spēlētājiem, jo dažas pirmās ūdens piles nokrita līdz ar pēdējā flaita atgriešanos, bet sakopto laukumu lietus sāka mazgāt tikai vēlākā vakara pusē. Izbaudījuši "SEB Open" pilnu viesmīlības programmu, tobrīd spēlētāji jau bija devušies mājup kaldināt nākamo panākumu plānus.

Taču ieguvēji "SEB Open" bija ne tikai golferi. Visu spēlētāju iemaksāto dalības naudu SEB divkāršoja un nodos "Mentor Latvija" labdarības organizācijai. Attiecīgu apliecinājumu „Mentor Latvija” valdes priekšsēdētājam Aleksandram Čakstem pasniedza SEB dzīvības apdrošināšanas valdes priekšsēdētājs Ints Krasts, kurš bija arī galvenais "SEB Open" sarīkošanas dzinējspēks. Pieskaitot spēlētāju atsevišķi saziedoto summu, kopējais golferu atbalsts bez vecāku rūpēm uzaugušajiem bērniem pārsniedza tūkstoti latu.

Pēdējās izmaiņas , 18.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē