Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Krukova uzvaru virkne

Otrajā "Ozo" turnīrā pēc kārtas uzvaru svinēja Artūrs Krukovs, kurš sestdien "Gant Open" kļuva par Pasaules latviešu kausa ieguvēju, nospēlējot ar laukuma PAR atbilstošu rezultātu. "Ozo" pro kļuva par trešo spēlētāju, kam Pasaules latviešu kausu izdevies izcīnīt jau divas reizes.

Pasaules latviešu golfa asociācijas balvu līdz šim divreiz bija izcīnījis Kārlis Broders, kurš uzvarēja arī pērn, un bijušais Krukova kolēģis "Ozo" pro amatā Hakan Svensson. Ja pirmajā Pasaules latviešu "Open" izcīņā Krukovs spēlēja no dzeltenajiem tee un uzvarēja ar 68 sitieniem, tad šoreiz 72 sitienu PAR tika sasniegs no tālākajām - baltajām - izsitienu vietām. 

Gados jaunākie Krukova flaita partneri, kurus arī uzskatīja par kandidātiem uz galveno balvu sitienu spēlē, šoreiz netika līdzi pieredzējušajam trenerim, un uz uzvaru īsti nepretendēja. Otro vietu izcīnīja Linda Dobele, atpaliekot no Krukova divu sitienu tiesu, bet trijnieku ar +4 virs PAR noslēdza Ivars Grunte.

Savukārt HCP neto ieskaitē pārliecinoši labākā bija Dobele, kam 76 sitieni nozīmēja -6 zem personiskā PAR. Otrā ar -3 bija Dana Zālīte, bet Krukovs ar -2 spēja pakāpties uz 3.vietu.

Jaunās paaudzes spēlētāji izcēlās cīņā par balvām, kas iegūstamas ar vienu sitienu. Dobele un Edgars Bariss izcēlās ar tālākajiem draiviem, turpretim Roberts Bišs 13.bedrītē trāpīja vistuvāk karogam.

"Gant" laureātiem bija sagatavojis iespaidīgas balvu kolekcijas, apģērbjot no galvas līdz kājām. Uzvarētājiem gan nebūs jādomā, kā iekļauties saņemtajos apģērbos, jo nepieciešamības gadījumā tos varēs iemainīt pret vajadzīgajiem izmēriem.

Pēdējās izmaiņas , 18.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē