Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Piesātinātais „SEB Open”

Nepilnu nedēļu pirms turnīra sākuma „SEB Open” palikušas vietas vairs tikai rezervistu listē, taču dalībnieku sarakstā iekļuvušie var rēķināties ar iespēju sestdien Salienā nokļūt pasaules mediju objektīvos. Laukums solās būt gadījumam pienācīgi safrizēts, lai kopā ar golferiem atbilstoši reprezentētos.

Nedēļas nogalē Latvijā viesosies „GolfingWorld” televīzijas grupa, kas filmēs sižetus par golfa spēlēšanas iespējām mūsu valstī. Kā televīzijas medijam „Golfing World” galvenā platforma ir internets (www.GolfingWorld.tv), kur skatāmi sižeti no lielākajām profesionāļu tūrēm, kā arī citu tēmu apskati un padomi apmācībā. Nereti „GolfingWorld” veidotie materiāli redzami arī „Viasat Golf” televīzijā.

„SEB Open” ir kļuvis par turnīru, uz kura spārniem „GolfingWorld” auditorija iepazīs Salienas laukumu kā Latvijas golfa daļu. Televīzijas vīriem būs iespēja brīvi pafilmēt gan rītā, gan tuvāk vakarpusei, jo lielā spēlētāju skaita dēļ sacensības sāksies jau plkst. 8.00.

Sākotnēji bija plānots pirmo spēlētāju grupu laukumā laist plkst. 9, tomēr ar 96 dalībniekiem laukumam ir lielāka noslodze nekā mazākos turnīros. Par stundu agrāks starts pozitīvi ietekmēs spēlētājiem  laukumā pavadāmo laiku, jo katrā flatā būs trīs spēlētāji, un tas ļaus virzīties uz priekšu daudz raitāk. Katrs nākamais starta laiks būs pēc astoņām minūtēm.

Salienas golfa direktors Edward Charnock nešaubās, ka laukums būs teicamā kārtībā un ideāli piemērots spēlei. Charnock atzinīgi novērtēja SEB grupas nozīmīgo devumu turnīra sarīkošanā, sakot, ka priecājas par iespēju uzņemt golferus tik vērienīgās sacensībās. Salienas golfa šefs ir pārliecināts, ka dalībnieki būs apmierināti un izbaudīs lielisku dienu.

Flaitu starta laikus plānots publicēt ceturtdien, taču jau iepriekš rīkotāji izlēmuši golferus starta listē sagrupēt pēc viņu handikapiem, lai varētu rīkot vairākas apbalvošanas ceremonijas, un pirmajiem spēlētājiem savas balvas nebūtu jāgaida vairākas stundas līdz pēdējo flaitu finišam.

Pēc iespējas laicīgāk rīkotāji aicina painformēt Salienas recepciju situācijā, ja kādam dalībniekam negaidītu personisku apstākļu dēļ no dalības turnīrā nākas atteikties. Tas ļaus tikt pie spēlēšanas vismaz kādam no gaidīšanas listē iekļautajiem kandidātiem.

SEB Open

SACENSĪBU NOLIKUMS 

SEB turnīrs ar ielūgumiem; sacensībās atļauts iedalīties visiem golferiem amatieriem. SEB ir priekšroka uzlūgt viesus pirms piesakās pārējie dalībnieki – maksimālais dalībnieku skaits 96.

1. Sacensību vieta un laiks

Sacensības notiek Saliena Golf Jūrmalas laukumā 2011. gada 18. jūnijā

2. Dalībnieki

Sacensības notiek amatieru konkurencē. Spēlētājiem obligātas 2011. gada viņu māju valsts HCP kartes.

Pieteikšanās sacensībām līdz 16. jūnijam, plkst. 20:00

3. Sacensību formāts un noteikumi

3.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Saliena Golf laukuma vietējiem noteikumiem. Sacensību galvenais tiesnesis Jorgen Jarve.

3.2. Tee: Kungi – dzeltenās, Dāmas – sarkanās, Seniori (no 55 gadiem) – zilās.

3.3. LGF reitinga turnīrs

3.4. 2 HCP grupas kungiem:

HCP 0-15 Neto – apbalvo 1., 2. un 3. vietas ieguvējus

HCP 16-36 Stableford – apbalvo 1., 2. un 3. vietas ieguvējus

1 HCP grupa dāmām:

HCP 0-36 Stableford – apbalvo 1., 2. un 3. vietas ieguvējas

GROSS balva labākajam Stroke rezultāta ieguvējam dāmu un kungu konkurencē atsevišķi.

Ja vairāki spēlētāji dala pirmo, otro vai trešo vietu, tad uzvarētājs tiek noskaidrots pēc zemākā HCP principa, bet pēc tam pēc rezultātu pieraksta kartiņas.

4. Starta laiki

4.1. 18.06.2011. starts no plkst. 8:00

4.2. Reģistrācija ne vēlāk kā 30 minūtes pirms starta. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par ierašanos uz savu starta laiku un vietu.

5. Dalības maksa

Dalības maksa katram spēlētājam ir Ls 5.00, green fee bezmaksas. SEB Open turnīra dalības maksa tiks ziedota organizācijai Mentor Latvija*, no SEB puses dubultojot šo summu.

6. Apbalvošana

6.1. HCP grupu uzvarētāji tiks apbalvoti pēc katras grupas pēdējā spēlētāja ierašanās un rezultātu aprēķināšanas.

6.2. Tiek apbalvoti spēlētāji vairākās HCP grupās:

- HCP 0 – 15 kungi

- HCP 16 – 36 kungi

- HCP 0 – 36 dāmas

-Stroke uzvarētāji kungu un dāmu konkurencē atsevišķi

Hole in One balva 17. bedrītē – BMW X1**

Tuvākais sitiens karodziņam – 17. bedrīte, 3 HCP grupās

Tālākais sitiens kungiem – 9. bedrīte, 2 HCP grupās

Tālākais sitiens dāmām – 18. Bedrīte

* Mentor Latvija ir sabiedriska organizācija, kas gādā par bērnu, kuri augši bez vecāku aprūpes , pilnvērtīgu integrāciju sabiedrībā.

** Hole in One balvu saņem dalībnieks, kurš pirmais izdarījis hole in one sitienu.

Pēdējās izmaiņas , 14.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē