Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Realitāte piezemē

Golferi nav tie, kam nepieciešams Vairas Vīķes-Freibergas pamudinājums, lai noticētu, ka "mēs esam diženi". Pārliecība par sevi ir laba lieta, tomēr ar to vien nepietiek, lai garantētu visu lietu veiksmīgu norisi. Fakts ir tāds, ka ar pieteikušos golferu skaitu bija par maz, lai janvārī Spānijā paredzēto turnīru varētu nekaunoties saukt par 1.Latvijas Ziemas "Open", tādēļ tas nenotiks.

Latvijas Golfa federācija oficiāli informēja tūrisma aģentūru "Balta", ka pieteikušos dalībnieku skaits nav pietiekams Latvijas Ziemas "Open" organizēšanai, golfs.lv pastāstīja "Baltas" valdes loceklis Anrijs Brencāns.

Tiem, kuri pieteicās, joprojām tiek piedāvāts braukt uz Malagu uzspēlēt, taču ne vairs oficiālā turnīrā. Jebkuras sacensības prasa izdevumus, un šādā situācijā tie būtu neadekvāti tēriņi, ko nevēlējās uzņemties ne LGF, ne "Balta". Turklāt piedāvājuma cena bija aprēķināta pēc optimistiska scenārija, ka pieteiksies savi 60 dalībnieki.

Ziemas "Open" atcelšana ir zināms trieciens Latvijas golfa pašlepnumam, taču tas noticis laikam tā iemesla dēļ, ka daudzas pašmāju golfā veiksmīgi notiekošās lietas dažkārt mudina sevi saskatīt lielāku, nekā patiesībā.

Ja vērtē pēc procentiem, nav jau nemaz tik slikti, ja ziemas vidū gandrīz 10 procenti valsts golferu ir gatavi uz nedēļu likt malā visas citas lietas un braukt spēlēt uz Eiropas otru galu. Tikai absolūto skaitļu izteiksmē izrādījās, ka tas ir pavisam kas cits.

Karalis nav kails. Karalis tikai bija sadomājis ziemas pastaigā doties vasarīgā drēbju kārtā...

Viedokli, kādēļ tā noticis, ikviens ir aicināts izteikt, atbildot uz 'nedēļas jautājumu'.

Pēdējās izmaiņas , 01.12.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē