Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Māra čempione Igaunijā

Igaunijas amatieru "Open" titula ieguvēju sarakstā turpmāk būs minēta arī Latvija, jo trīs dienas ilgušo sacensību noslēgumā pārliecinoši labākā bija Māra Puisīte. Latvijai arī divas otrās vietas, ko Sāremā izcīnīja Dāvis Puksts kungu konkurencē, bet dāmām pjedestāla vidējo pakāpienu piemērīja Krista Puisīte.

Māra katrā no trim kārtām sasniedza labāko rezultātu, turklāt bija turnīrā vienīgā, kam atsevišķu raundu izdevies nospēlēt zem PAR. Trīs dienu summā iekrāts +7 virs PAR, bet pēdējās 18 bedrītes sestdien izspēlētas čempiones cienīgi ar 71 sitienu jeb -1 zem PAR.

Krista no uzvarētājas summā atpalika par 15 sitieniem, taču noslēdzošajā raundā līdz pat beigām nospēlēja vēsu prātu un ar divu punktu pārsvaru saglabāja 2.vietu cīņā ar igaunieti Annika Meos, kam pēdējās divās bedrītēs vilšanos sagādāja divi divkārši bugiji.

Kungu konkurencē uzvarēja brits Roger Roper ar rezultātu +17 virs PAR. Puksts no uzvarētāja atpalika par diviem sitieniem, taču pēdējā raundā viņam bija dalīts labākais rezultāts (+3 virs PAR), un līderim bija par ko panervozēt. Summā Pukstam attiecīgi +19 virs PAR.

Roberts Eihmanis noslēgumā pakāpās uz dalītu 8.vietu (+34), Roberts Tiļuks un Kristaps Krištopans dalīja 34.vietu (+62), Roberts Bišs finišēja 41.pozīcijā (+69), savukārt Gatis Liniņš ierindojās 43.vietā (+80).

Jau trešo gadu pēc kārtas Igaunijas "Open" pieciniekā finišēja Linda Dobele, pēdējā raundā uzrādot savu labāko rezultātu šīgada turnīrā (+6 virs PAR). Summā iekrātais +28 viņai nodrošināja 4.vietu. Anna Diāna Švanka finišēja septītā (+38), astotā bija Indra Eniņa (+46), savukārt Alise Burkāne ieguva 11.vietu (+60).

Igaunijas "Open" amatieru konkurencē startēja astoņu valstu spēlētāji, un trīs godalgotas vietas Latvijai ir uzteicams līdz šim nebijis panākums.

"Estonian Amateur Open" rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 11.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē