Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Krukovam sen gaidīta uzvara

Pēc pilnas programmas reto iespēju uzspēlēt sacensībās sestdien izmantoja "Ozo" pro Artūrs Krukovs, izcīnot pirmo vietu "Swedbank Challenge" sitienu spēles ieskaitē. Labprāt atsaucoties piedāvātajam izaicinājumam, savā sezonas pirmajā turnīrā Krukovs nospēlēja ar +3 virs PAR.

Tikai viens sitiens "Ozo" laukumā šķīra Krukovu no Mārča Brodera, kurš tādējādi ieņēma 2.vietu, bet trijnieku noslēdza Andris Keisels ar +6 virs PAR.

Savukārt kopējā ieskaitē stableford formātā bija citi laureāti, turklāt 11 dalībnieki nospēlēja labāk par savu handikapu. Anita Gaile uzvarēja ar 43 punktiem, Raivis Mackevičs atpalika par vienu punktu un bija otrais, savukārt Voldemārs Lejiņš ar 41 punktu pakāpās uz 3.vietu.

Cīņā par "ātrajām" viena sitiena balvām vislabāk veicās Ingemārai Jansonei, kura dāmu konkurencē gan aizsita tālāko draivu 7.bedrītē, gan trāpīja vistuvāk karogam 13.bedrītē.

Sezonas turpinājumā visos sponsoru turnīros "Ozo" laukumā kāds dalībnieks saņems "Ballantines" gandarījuma balvu. Stingri nosacījumi laureāta izvirzīšanai nav noteikti (ja nu vienīgi attiecīgs vecuma cenzs), taču jebkurā gadījumā tas būs spēlētājs, kam kāds gandarījums pēc visiem spēles līkločiem būs patiesi vajadzīgs.

Šoreiz gandarījuma balvu saņēma Dace Briede Zālīte par nepadošanos smagajā sitienu spēles ieskaitē.

Nākamo sestdien "Ozo Golf Club" balvas dalīs sitienu spēlē un HCP neto formātā "Gant Open". Lai gan turnīra diena sakrīt ar Salienas "SEB Open", rīkotāji nešaubās, ka spēlētāju pietiks abos laukumos, un drīzās LMT Latvijas amatieru čempionāta priekšnojautās golferi varēs labāk iepazīt "Ozo" laukuma slēptākās viltības.

Savukārt Salienā sestdien "PK Serviss" kausa izcīņā spēcīgākajā kungu handikapu grupā ar 37 punktiem stableford spēlē labākais bija Andris Rodze. Otrajā grupā uzvarēja 40 punktu guvušais Normunds Būmanis, turpretim dāmām nepārspēta ar 39 punktiem palika Dagnija Būmane.

Pēdējās izmaiņas , 12.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē