Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Trīs TOP 3

Pēc piektdien Sāremā laukumā izspēlētā otrā raunda trīs Latvijas golferi ir līderu trijniekos Igaunijas amatieru "Open", un tas ir pat labāks rādītājs nekā mājiniekiem. Māra Puisīte nostiprinājās vadībā dāmu konkurencē, savukārt Dāvis Puksts un Krista Puisīte ir nedalītā 2.vietā.

Māra otro raundu izspēlēja ar 75 sitieniem (+3 virs PAR), un pirms pēdējā raunda ar summā iekrāto +8 viņa savu vecāko māsu apsteidz jau par deviņiem sitieniem. Kristai otrajā raundā 80 sitienu un summā +17, kas ļauj par viena punkta tiesu būt priekšā trešajai līderu flaita spēlētājai igaunietei Annika Meos. Tātad situācija gana labvēlīga, lai Latvijas golfere pirmo reizi kļūtu par Igaunijas "Open" čempioni.

Līdzīgi kā Māra un Krista arī Puksts otrajā raundā sasniedza labāku rezultātu nekā piektdien. Finišējis ar 79 sitieniem, Puksts rezultātu summā palielināja līdz +16, līderim britam Roger Roper zaudējot piecus sitienus.

Iepriecinoši, ka ne tikai Puisītes, bet arī pārējās četras Latvijas meitenes ir turnīra TOP 10. Linda Dobele pēc 82 sitienu rezultāta ar +22 virs PAR ieņem 6.vietu, taču pretendē uz vietu trijniekā. Anna Diāna Švanka ir 7.vietā (+29), bet Indra Eniņa (+37) un Alise Burkāne (+42) pagaidām noslēdz desmitnieku.

Kungu konkurencē Roberts Eihmanis atvirzījās uz 13.vietu (+26), turpretim Kristaps Krištopans ir 30.vietā (+40). Tālākās pozīcijās atlikušo 46 dalībnieku konkurencē ir Roberts Tiļuks (37./+46), Gatis Liniņš (44./+55) un Roberts Bišs (45./+56).

Savukārt Vilim Krištopanam viens lieks sitiens liedza Austrijā pārvarēt Eiropas senioru čempionāta katu. Nospēlējis otrajā kārtā ar 83 sitieniem, Krištopans divu raundu summā ar +22 virs PAR dalīja 76.vietu, bet trešajai kārtai kvalificējās 70 labākie plus dalīto rezultātu īpašnieki.

Sajūtas, paliekot vienu sitienu aiz kata, protams, nav tās jaukākās, taču Krištopans ir apmierināts, ka piedalījies turnīrā, kur spēlē teicamas klases golferi. Krištopans pastāstīja, ka psiholoģiski nospiedoša bija apziņa, ka kata robeža ir turpat blakus. Raunda otrajā deviņniekā pēc 12.bedrītes izdevies noturēties piecu PARu sērijā, un arī tik vajadzīgais PAR pēdējā bedrītē (PAR 3) gandrīz jau bijis rokā. Tomēr pēc izglābšanās no bunkura jau uz grīna bumbiņa pēc pusotrmetrīga puta tikai izmetusi loku pa bedrītes malu...

Vairāk par Krištopana gūtajiem iespaidiem golfs.lv rakstīs nākamnedēļ.

"Estonian Amateur Open" rezultāti

Eiropas senioru čempionāta rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 10.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē