Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

SEB sadarbībā ar „Mentor Latvija”

Tuvojoties „SEB Open” norises dienai – 18.jūnijam, rīkotāji publicējuši sacensību oficiālo reglamentu, kā arī tuvāk iepazīstina ar saviem sadarbības partneriem turnīrā, kur potenciālajiem spēlēt gribētājiem palikušas vairs tikai pārdesmit vakances. Tādēļ sagaidāms, ka faktiskais iespējamais pieteikšanās termiņš būs krietni īsāks par nolikumā minēto.

Lai nepalaistu garām iespēju piedalīties Salienas sezonas spilgtākajā sponsoru turnīrā, drošāk būs pieteikties jau tuvākajās dienās, jo brīvo vietu skaits kūst ātrāk par ledu vasaras tveices karsētā dzērienā.

Ja kādu bažīgu darījuši Kastīlijas cienīgie karstuma rekordi, par mierinājumu būs sinoptiķu prognozes, kas nākamajā nedēļā paredz jau spirgtāki vēsāku laiku, kurā vietas ilgstošām lietavām tik un tā nav paredzētas.

Kā vēstīts, uz „SEB Open” goda pjedestāla varēs tikt gan dāmas un kungi sitienu spēlē, gan arī vērtīgas balvas būs iegūstamas vairākās atsevišķās ieskaites grupās. Kungiem zemāko handikapu grupā laureātus noteiks HCP neto ieskaitē, bet lielāka HCP cipara īpašnieki tāpat kā dāmas krās stableford punktus.

Savukārt cīņā par Latvijā līdz šim netveramo hole in one automašīnu, 17.bedrītes izspēlē golferi nūju starta vietā ņems ar pavisam mierīgu sirdi, jo par ideāli precīzu sitienu varēs ne vien saņemt kārdinošo BMW X1, bet arī izbaudīt laimi, ka visi ar balvas saņemšanu saistītie nodokļu maksājumi paliek apdrošinātāju ziņā.

Sekojot pasaulē iedibinātajai tradīcijai ikvienam nozīmīgam golfa turnīram vai tūrei dalīties panākumos ar kādu labdarības organizāciju, SEB grupa atbalsta „Mentor Latvija” mērķus un centienus.

„SEB Open” rīkotāji sadarbībā ar Salienu būs nodrošinājuši visu nepieciešamo, lai dalībniekiem finansiāli atliktu tikai iesaistīties ar piecu latu dalības maksu, kas nonāks sabiedriski vērtīgās „Mentor Latvija” ziņā. SEB grupa turklāt ir apņēmusies no savas puses divkāršot golferu iemaksāto summu, kas tiks nodota patiesi labdarīgiem mērķiem.

„Mentor Latvija” ir bezpeļņas nevalstiska organizācija, kuras galvenais mērķis ir veicināt to jauniešu labklājību, kuri paši bērnībā nav izjutuši un iepazinuši ģimenes sadzīvi un rūpes. Organizācijas  uzdevums ir palīdzēt un atbalstīt jaunos cilvēkus 16 līdz 22 gadu vecumā, piemeklējot viņiem savas uzticības personas - mentorus, kuri palīdzētu jauniešiem iepazīt veselīgu dzīvesveidu, sniedzot iespēju iesaistīties dažādās aktivitātēs, tādējādi iepazīstot reālās dzīves situācijas, sagatavojoties tām praktiski un psiholoģiski.

„Mentor Latvija” valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Čakste, kurš būs viens no „SEB Open” turnīra dalībniekiem, uzsver nepieciešamību uzņēmējdarbības līderiem uzņemties atbildību par sabiedrībā notiekošajiem procesiem un veicināt jauniešos dzīves patieso vērtību izpratni.

"Šobrīd pieaugušajiem sadarbībā ar biznesa sabiedrības pārstāvjiem ir jāuzņemas atbildība, lai sniegtu atbalstu un izpratni par veselīgu dzīvesveidu mūsu jauniešiem. Ņemot vērā situāciju valstī, mums ir jācenšas atbalstīt jauniešus, kuriem palīdzība ir visvairāk nepieciešama. Līdz ar “Mentor Latvija” organizācijas dibināšanu mēs vēlamies stiprināt saikni ar sabiedrību, nodrošināt veselīgu un drošu nākotni Latvijas jauniešiem, iesaistot biznesa un sociālās sabiedrības pārstāvjus,” uzsver Čakste.

Latvijā „Mentor” organizācijas pārstāvētās programmas ienākušas ar SEB bankas un Zviedrijas „Mentor” organizācijas atbalstu. Uz šo brīdi organizācijas „Mentor Latvija” ietvaros ir izveidots jau 21 mentorpāris, kur darbojas 17 SEB bankas darbinieki.

SEB Open

SACENSĪBU NOLIKUMS

SEB turnīrs ar ielūgumiem; sacensībās atļauts iedalīties visiem golferiem amatieriem. SEB ir priekšroka uzlūgt viesus pirms piesakās pārējie dalībnieki – maksimālais dalībnieku skaits 96.

1. Sacensību vieta un laiks

Sacensības notiek Saliena Golf Jūrmalas laukumā 2011. gada 18. jūnijā

2. Dalībnieki

Sacensības notiek amatieru konkurencē. Spēlētājiem obligātas 2011. gada viņu māju valsts HCP kartes.

Pieteikšanās sacensībām līdz 16. jūnijam, plkst. 20:00

3. Sacensību formāts un noteikumi

3.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Saliena Golf laukuma vietējiem noteikumiem. Sacensību galvenais tiesnesis Jorgen Jarve.

3.2. Tee: Kungi – dzeltenās, Dāmas – sarkanās, Seniori (no 55 gadiem) – zilās.

3.3. LGF reitinga turnīrs

3.4. 2 HCP grupas kungiem:

HCP 0-15 Neto – apbalvo 1., 2. un 3. vietas ieguvējus

HCP 16-36 Stableford – apbalvo 1., 2. un 3. vietas ieguvējus

1 HCP grupa dāmām:

HCP 0-36 Stableford – apbalvo 1., 2. un 3. vietas ieguvējas

GROSS balva labākajam Stroke rezultāta ieguvējam dāmu un kungu konkurencē atsevišķi.

Ja vairāki spēlētāji dala pirmo, otro vai trešo vietu, tad uzvarētājs tiek noskaidrots pēc zemākā HCP principa, bet pēc tam pēc rezultātu pieraksta kartiņas.

4. Starta laiki

4.1. 18.06.2011. starts no plkst. 9:00

4.2. Reģistrācija ne vēlāk kā 30 minūtes pirms starta. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par ierašanos uz savu starta laiku un vietu.

5. Dalības maksa

Dalības maksa katram spēlētājam ir Ls 5.00, green fee bezmaksas. SEB Open turnīra dalības maksa tiks ziedota organizācijai Mentor Latvija*, no SEB puses dubultojot šo summu.

6. Apbalvošana

6.1. HCP grupu uzvarētāji tiks apbalvoti pēc katras grupas pēdējā spēlētāja ierašanās un rezultātu aprēķināšanas.

6.2. Tiek apbalvoti spēlētāji vairākās HCP grupās:

- HCP 0 – 15 kungi

- HCP 16 – 36 kungi

- HCP 0 – 36 dāmas

-Stroke uzvarētāji kungu un dāmu konkurencē atsevišķi

Hole in One balva 17. bedrītē – BMW X1**

Tuvākais sitiens karodziņam – 17. bedrīte, 3 HCP grupās

Tālākais sitiens kungiem – 9. bedrīte, 2 HCP grupās

Tālākais sitiens dāmām – 18. Bedrīte

* Mentor Latvija ir sabiedriska organizācija, kas gādā par bērnu, kuri augši bez vecāku aprūpes , pilnvērtīgu integrāciju sabiedrībā.

** Hole in One balvu saņem dalībnieks, kurš pirmais izdarījis hole in one sitienu.

Pēdējās izmaiņas , 09.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē