Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Otrais klasikas maratons

Vienā no vasaras garākajām dienām - 21.jūnijā - jau otro gadu pēc kārtas notiks golfa klasikas maratons, ko pamatoti uzskata par vienu no gada grūtākajiem un laikietilpīgākajiem turnīriem. Pazīstamu Latvijas golferu trijotnes rīkotajās sacensībās vienu pēc otra izspēlēs visus trīs klasiskos laukumus. 

Pieteikumus turnīrā pieņems no 36 spēlētājiem, tādēļ interesentiem reģistrēšanos labāk nestiept garumā, informē organizatori Māris Gulāns, Mareks Nemme un Edgars Zālītis. Pagājušajā gadā pēc pozitīvajām atsauksmēm par maratonu ne viens vien vēlāk nožēlojis vilcināšanos pareizā lēmuma pieņemšanā.

Maratona dalībnieki izspēlēs 45 bedrītes - "Viesturu" deviņnieku, kā arī Salienas Jūrmalas laukumu un "Ozo Golf Club", kur būs turnīra noslēgums.

Lai iekļautos dienasgaismas atvēlētajā laikā, starts atbilstoši izlozei būs jau plkst. 8.00 vienlaicīgi "Viesturos" un Salienā. Savukārt noslēdzošajā raundā "Ozo" laukumā starta laiki atvēlēti no plkst. 16.20 līdz plkst. 18.10. Viss garais maratons būs kā viens sacensību raunds, tādēļ trenēšanās starp kārtējo laukumu izspēli nav atļauta. Visus dalībniekus pirms maču uzsākšanas nodrošinās ar vienu treniņbumbu spainīti attiecīgajā starta laukumā.

Dalības maksa turnīrā ir 25 lati, kuros ietilpst gan green fee visos trīs laukumos (neatkarīgi no dalībnieka piederības kādam klubam), gan arī uzkodas sacensību noslēgumā "Ozo" kluba mājā.

Turnīrs notiks kopējā ieskaitē divos formātos - 45 bedrīšu HCP neto un sitienu spēlē, golferiem sacenšoties par kausiem, diplomiem, kā arī dizaina balvām no interjera dizaina galerijas TRENTINI.

Pirms gada debijas maratonā piedalījās 27 golferi, kuru vidū bija arī četras dāmas, un absolūtajā "Open" ieskaitē sitienu spēlē uzvarēja Linda Dobele. Kungiem labākie pēc 45 bedrītēm bija Guntars Dobelis un Edgars Zālītis, kuri palika dalītās vietās, jo tumsa pārtrauca ieilgušo pārspēli.

Pieteikumus turnīram, rakstot vārdu, uzvārdu un HCP, rīkotāji lūdz sūtīt uz e-pastu: info@modogolf.lv

Pēdējās izmaiņas , 08.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē