Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunatne izceļas Jaunmārupes kausos

Jaunmārupes kausu izcīņā svētdien "Viesturos" trijās ieskaites grupās uzvarēja jaunās paaudzes golferi, taču bez konkurences no pieredzējušāku spēlētāju puses viņi nepalika. Uzvaras izcīnīja Roberts Bišs un Indra Eniņa, kā arī Dāvis Zvejnieks un Zaiga Pīlādze.

Bišs 18 bedrītes izspēlēja ar 81 sitienu, kas viņam ļāva gūt 34 stableford punktus un zemāka handikapa dēļ apsteigt tikpat punktus iekrājušo Andri Rodzi. Par vienu punktu spēcīgākajā kungu HCP grupā atpalika 3.vietu guvušais Kristaps Zvejnieks.

Vismazāk sitienu - 80 - laukumā atstāja Guntars Dobelis, taču stableford izteiksmē tas viņam deva tikai 31 punktu un vietu pirmā piecinieka beigās.

Vēl viens Zvejnieku dinastijas pārstāvis - Dāvis Zvejnieks - uzvarēja kungu otrajā handikapu grupā ar iespaidīgu 43 punktu guvumu. Tālākas vietas trijniekā ieņēma Eduards Locāns un Uldis Ķelle.

Dāmu spēcīgākās grupas ieskaitē Indra Eniņa nospēlēja ar 82 sitieniem un savāca 34 punktus. Īpašu uzvarētājas pateicību izpelnījās viņas flaita partneri, jo Eniņai spēli sarežģīja negaidīti uznākusi alerģija, un šādā situācijā cīnīties par labu rezultātu nav viegli.

Otrā dāmu grupā labāko rezultātu sasniedza Zaiga Pīlādze.

Pēc nedēļas golferus jau gaidīs Līgo kausa labdarības turnīrā, un nākamajā svētdienā paredzētajam pasākumam var pieteikties jau pašlaik.

Pēdējās izmaiņas , 05.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē