Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmais pro kats aiz muguras

Pārliecinoši jūniju Aijovā uzsākusi Laura Jansone, kam LPGA "Futures" tūrē sestdien pirmo reizi profesionāles karjerā izdevās pārvarēt katu. "Titan Tire Challenge" pirmo divu raundu summā nospēlējusi ar +5 virs PAR, Jansone pirms svētdien paredzētās trešās kārtas dala 34.vietu.

Sestdienas vakars 140 startējušās golferes sadalīja divās skaitliski vienādās, bet pēc turpmākā likteņa turnīrā pilnīgi atšķirīgās daļās. Labākās 70 svētdien turpinās cīņu par 110 000 dolāru balvu fondu, bet pārējās meitenes jau var gatavoties nākamajām sacensībām.

Vējainajā piektdienā Laura nospēlēja ar +3 virs PAR atbilstošiem 75 sitieniem, kas piecu bugiju un divu bērdiju raundā deva dalītu 24.vietu. Te gan var piebilst Lauras savulaik teikto, ka "Ozo Golf Club" daudz spēlējušajie reizēm ārzemēs nemaz nepamana to, ko sacensību aprakstā vēlāk devē par vēja radītiem pārbaudījumiem.

Savukārt otrajā dienā, kas tika izspēlēta rāmākos laikapstākļos, Laura izcīnīja trīs bērdijus, taču kopā ar tiem bija trīs bugiji un divkāršs bugijs 12.bedrītē (PAR 5). Pārliecinoša līdere pēc divām sacensību dienām ir amerikāniete Kathleen Ekey, kura ar -6 zem PAR savu tuvāko konkurenti un tautieti Carling Coffing apsteidz par pieciem sitieniem.

Svētdien Laura "Hunters Ridge" laukumā dosies jau viena no pirmajām vēl pirms astoņiem rītā pēc vietējā laika, un šajā reizē jau var novēlēt uzņēmīgajai jūrmalniecei tūres naudas listē pierakstīties ar prāvāku pirmo skaitli. Te vietā ir atgādināt, ka reitings cīņā par vietu LPGA tūrē tiek rakstīts dolāru izteiksmē.

"Titan Tire Challenge" rezultāti (pēc 2.kārtas)

Pēdējās izmaiņas , 05.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē