Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Atkārtoti veiksminieki

Trijiem cipariem rakstāms golferu skaits sestdien izspēlēja saules pielieto "Ozo Golf Club" laukumu, pirms rīkotāji varēja ķerties pie "LMT Open" balvu dalīšanas. Var tikai pabrīnīties, ka pat tik nopietnā konkurencē vairāki spēlētāji labu slavu iemantojušajā turnīrā prata tikt laureātos otro gadu pēc kārtas.

Lauriem bagātākais uzvarētājs šoreiz bija vidzemnieks Uldis Sangovičs, kurš ar 78 sitieniem jeb +6 virs PAR uzvarēja gan sitienu spēles ieskaitē, gan stableford vērtējumā kungu spēcīgākajā HCP grupā. Turklāt 41 punkta guvums Sangoviču pirmo reizi karjerā iecēla singla handikapu sabiedrībā.

Otrais ar 36 punktiem bija Andris Keisels, bet labāko trijnieku ar tikpat lielu krājumu tāpat kā pirms gada noslēdza Mārtiņš Pukše. Pagājušā gada uzvarētājs Kristaps Gulbis šoreiz spēlēja tikai dažas dienas pēc pārbraukšanas no Amerikas, un handikapa ieskaitē tika līdz 5.vietai.

Savukārt Armands Bērziņš apliecināja, ka stabili jūtas ne tikai uz slidām hokeja laukumā, bet arī darbojoties ar golfa nūjām, jo nu jau otro gadu pēc kārtas nopelnīja galveno balvu otrajā handikapu grupā. Trijniekā iekļuva arī Uldis Krauja un Voldemārs Lejiņš.

Sitienu spēlē Sangovičam vienu sitienu zaudēja Vilis Krištopans, bet trešais bija Tālivaldis Pētersons ar 80 sitieniem. Līdz pat pēdējām bedrītēm uz uzvaru sitienu spēlē pretendēja arī Anna Diāna Švanka, tomēr pēdējās divās bedrītēs dabūtie trīs virsnormas sitieni juniori atvirzīja tālāk.

Ne tik spožais finišs neliedza Švankai uzvarēt dāmu konkurencē ar 38 stableford punktiem. Otro un trešo vietu laukumā, kas teicami izturēja lielo spēlētāju skaitu, sadalīja Mārīte Kāpostiņa un Anita Gaile.

Ja pirmajos teikumos netika pieminēta hole in one balva, tad tās likteni nav grūti uzminēt. Turnīra sponsoru sagādātais lieliskais BMW sekoja savu priekšteču pēdās, un apdrošinātāju cerību sagraušana jāatliek uz vēlāku reizi.

Taču citu iemeslu errastībām dalībniekiem nebija, un ne velti jau pirmdien "LMT Open" varēja pieteikties vairs tikai rezervistu listē. Kā allaž lieliski sarīkotajā turnīrā spēlētgribētāju netrūka, tādēļ "Ozo Golf Club" atgādina, ka līdz ar atvaļinājumu sezonas sākumu uz sacensībām vēlams pieteikties pašā nedēļas sākumā, lai vēlāk nebūtu lieki jānervozē gaidītāju sarakstā.

Pēdējās izmaiņas , 04.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē