Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Veiksme mājinieku pusē

Kapteiņa tūres pirmais posms Salienā bija pulcējis prāvu skaitu golferu, kam nopietnais sitienu spēles formāts golfā ir principiāls izaicinājums, nevis nervu trīci radošs pārbaudījums. Vairāk nekā divu desmitu dalībnieku konkurencē labākos rezultātus sasniedza Jūrmalas laukumu labi iepazinušie Edward Charnock un Roberts Eihmanis.

Tā kā turnīrā piedalās spēlētāji ar HCP ne augstāku par 15, Kapteiņa tūres starts bija pašā laikā, lai golferi apjaustu savas prasmes pirms sezonas galvenajiem stroke startiem, līdz kuriem vairs nav palicis nemaz tik daudz laika. Piemēram, LMT Latvijas amatieru čempionāts būs klāt jau pēc nepilna mēneša.

Charnock šoreiz bija pārliecinoši labākais, uzvarot ar 74 sitieniem jeb +2 virs PAR. Eihmanim +9 virs PAR rezultāts ļāva izcīnīt 2.vietu, un cīņā par SEB dāvātajām balvām par viena sitiena tiesu apsteigt tuvāko sekotāju trio, kurā iekļāvās Ivans Uļjanovs, Guntars Dobelis un Ilmārs Naglis seniors.

Salienas kapteinim Vilmāram Jansonam izdevās turnīram piesaistīt arī golferus, kas biežāk redzami citos laukumos, tādēļ, cerams, ka tradīcija veiksmīgi iesakņosies un tupināsies jau nākamajos tūres posmos, kas paredzēti reizi mēnesī.

Salienas kapteiņa tūres nākamais posms notiks 7.jūlijā, tātad dažas dienas pēc atpūtas LMT Latvijas amatieru čempionāta noslēgumā.

Pēdējās izmaiņas , 03.06.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē