Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Taure vidzemniekus sauc

"Denderos" pie Vaidavas ezera sestdien, 28.maijā, jau 13. reizi notiks viens no tradīcijām bagātākajiem un prestižākajiem pļavu golfa turnīriem - Vidzemes kausa izcīņa un Vidzemes čempionāts. Rīkotāji aicina pieteikties visus ar Vidzemi nopietni saistītos spēlētājus.

Pēc aizvadītās nedēļas nogales sacensībām Zēmelēs, kur notika Pļavu golfa čempionāta 2. kārta un “Zēmeles” kauss, šonedēļ pļavu golferi pulcēsies “Denderos” uz Vidzemes kausa izcīņu un Vidzemes čempionātu.

Sacensībās izspēlēs 18 bedrītes un Vidzemes čempionu noskaidros sitienu spēlē (stroke), savukārt Vidzemes kauss kausu iegūs labākā rezultāta īpašnieks HCP neto formātā. Pērn Vidzemes kausu un Vidzemes čempiona titulu izcīnīja Gundars Rauza no Valmieras.

Turnīra dalībnieki sacentīsies par “Ballantines” dāvātajām balvām.

Sacensībās aicināti piedalīties visi, kas dzīvo vai strādā Vidzemē, vai arī kam ir īpašums Vidzemē. Dalības maksa 16 Ls, ieskaitot pusdienas. Sacensību sākums plkst. 10.00.

Zēmelēs gan čempionāta 2.kārtā, gan "Zēmeles" kausa izcīņā, kungu konkurencē uzvarēja Rauza, bet otro un trešo vietu ieguva attiecīgi Ingars Matisons un Gvido Budreiko. Dāmām labākās bija Līga Legzdiņa, Daiga Matisone un Svetlana Solnceva.

Informāciju sagatavoja:
Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 26.05.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē