Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Īsta supersestdiena

Dažādos laukumos sestdien turnīros piedalījās aptuveni pusotrs simts golferu, tātad Latvijas golfa saime nebūt nav nav, lai gan vairāk jau vienmēr var vēlēties. Lielāko skaitu spēlētāju pulcēja "Ozo Golf Club", taču sparīga spēlēšana bija arī "Viesturos" un Salienā, plus vēl savi mači risinājās "Reiņa trasē" un bija pļavu posms "Zēmelēs".

Lai gan zāle ir manāmi paaugusies, un rafs vairs nav tikai pliks nosaukums, "Ozo" laukumā triecienrezultātus turpina uzrādīt spēcīgākās kungu grupas dalībnieki. Uzvarētājs Guntars Zālītis "Illy Coffee/Brikers" kausa izcīņā nospēlēja galvastiesu labāk par savu handikapu (HCP 12), laukumu izspēlējot ar +4 virs PAR, un neto ieskaitē finišējot ar 62 sitieniem jeb -10 zem PAR!

Rezultātu tabulas augšgalā atgriezās Ivars Grunte, taču dienas labākais stroke rezultāts (75) šoreiz deva tikai 2.vietu ar neto -4 zem PAR. Trešais ar tādu pat neto rezultātu bija Gatis Liniņš.

Kungiem otrajā handikapu grupā labākais bija Ervīns Hāzenfuss, kurš stableford spēlē savāca 41 punktu, savukārt dāmu konkurencē situācijas noteicējas bija juniores, lai gan viņām bija jāspēlē no tālākām starta vietām. Uzvarēja Alise Burkāne ar 43 punktiem, apsteidzot Danu Zālīti un Annu Diānu Švanku.

Iespējams, gan ka citas dāmas šoreiz mazliet pietaupījās, jo jau svētdien "Ozo" laukumā risināsies Latvijas Sieviešu golfa kluba sezonas atklāšanas turnīrs, un spēkus vajadzēja sadalīt visai nedēļas nogalei.

Godalgoto vietu ieguvēji saņēma kafiju un ierīces tās opagatavošanai, kā arī iespēju saņemt prāvu bruģakmeņu kalnu, ko pēc vēlmes varēs arī aizstāt ar citām saimniecībā noderīgām lietām. Vēl vienu kafijas aparātu izlozē, kurā piedalījās vismaz vienu PAR guvušie, laimēja Edgars Bariss.

Tikmēr "Viesturos" Ģimeņu kausa pirmajā posmā uzvarēja Mārtiņš un Teodors Pukšes, kam cīņā par pirmo vietu izdevās apsteigt Rēvaldu ģimeni. Izšķiroša uzvaras gūšanā bijusi Teodora Pukšes lieliskās īsās spēles prasmes, kas veicināja 61 sitiena scramble neto rezultātu.

Ineta un Ģirts Rēvaldi bija otrie ar 64 sitieniem, par vienu punktu apsteidzot 16 duetu konkurencē laureātu trijnieku noslēgušos Edgaru Zālīti un Daci Briedi Zālīti.

Savukārt Salienā Šņores turnīrā labākie panākumi bija Valdim Liepiņam un Agitai Tretjakovai, kuri 11 komandu sabiedrībā par vienu neto sitienu tika priekšā Eināram un Sandrai Medņiem.

Pēdējās izmaiņas , 21.05.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē