Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Demo diena Salienā

Pēc sezonā pirmajām spēlēm būtu īstais laiks izvērtēt, vai paturēt somā visas līdzšinējās nūjas, vai arī izraudzīt kādu papildinājumu. Teicama praktiska iespēja šādiem pētnieciskiem nolūkiem golferiem būs piektdien Salienā Demo dienā, kur varēs izmēģināt dažādas nūjas atšķirīgās komplektācijās.

No Igaunijas būs atgādāta lielā "TaylorMade" brīnumkaste, kas ļauj testos izmēģināt dažādas draiveru galvas kombinācijā ar atšķirīgas lokanības un garuma kātiem.

Salienas pro Valdis Liepņš atgādina, ka vēziens golferim nav uz mūžu pielaulāts, un laika gaitā mainās. Piemēram, pieaugot vēziena ātrumam, var gadīties, ka slaisu izraisa pārāk mīksts draivera kāts, nevis kādas golfera kinētikas vainas.

Demo dienas dalībniekiem būs plašas iespējas izmēģināt jauno, balto, R11 ar vairākiem lietotājam regulējamiem nūjas galvas parametriem. Turkāt, kā redzams PGA tūres VIDEO, baltajam "TaylorMade" draiverim ir vēl viena ļoti laba īpašība - tas peld, un spēj noturēties uz ūdens krietni ilgi līdz ieradīsies glābēji. Salienā šādus trikus atkārtot gan nevarēs.

Nūju testēšana paredzēta no plkst. 15 līdz 18, tātad vakarā par stundu mazāk nekā ierasts, jo visam aprīkojumam kopā ar saimnieku sacensību dēļ Igaunijā laicīgi jāpaspēj uz Sāremā prāmi.

Pēdējās izmaiņas , 19.05.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē