Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Linda finišā astotā

Aizvadot veiksmīgu sacensību dienu Faldo sērijas turnīrā, Linda Dobele sacensības Anglijā noslēdza dalītā 8.vietā. "Viesturu" kluba golfere trešdien otrajā raundā nospēlēja ar +5 virs PAR jeb 78 sitieniem, kas bija dalīts trešais dienas labākais rezultāts.

Divu dienu summā Lindas rezultāts "Royal Ashdown Forest" Vecajā laukumā bija +19 virs PAR, bet uzvarētāja angliete Chelsea Masters nospēlēja ar +4 virs PAR. Jo tuvāk nāca sacensību beigas, jo labāki kļuva Lindas rezultāti,- pēdējās 11 bedrītes vidēji tika izspēlētas ar PAR. Arī viens no diviem turnīrā reģistrētajiem īgliem bija Lindas rēķinā.

Savukārt Annai Diānai Švankai sacensības izvērtās pēc otrāda scenārija. Pēc pirmajā kārtā sasniegtajam +7 virs PAR otras 18 bedrītes izdevās pievārēt ar 91 sitienu, kas summā nozīmēja +25 virs PAR un 12.vietu dalībnieku ducī.

Šosezon "Faldo Series" Eiropā aptver gandrīz divus desmitus turnīru, kuru uzvarētāji U-18 un U-16 grupās zēniem, kā arī U-21 un U-16 grupās meitenēm tiks ielūgi uz lielo finālu septembra vidū Ziemeļīrijā. Dalībniekiem ir atļauts startēt vairākos turnīros, taču katrā valstī tikai vienu reizi.

"Faldo Series" turnīra rezultāti

Pēdējās izmaiņas , 19.05.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē