Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Uzvara ar 40+

Šosezon "Ozo Golf Club" turnīros pretendentiem uz uzvaru spēcīgākajā kungu handikapu grupā jābūt gataviem iespēlēt vairāk nekā 40 stableford punktu, un latiņa zemāk netika palaista arī sestdien "Nexum Insurance Technologies Open", kur labāko rezultātu sasniedza Edgars Zālītis.

Izspēlējis laukumu ar +5 virs PAR atbilstošiem 77 sitieniem un ticis pie trim bērdijiem, Zālītis ar 41 stableford punktu konkurentiem nebija sasniedzams. Otrais ar 37 punktiem bija juniors Rūdolfs Ķelle, savukārt Latvijas golfa zelta paaudzes pārstāvis Aldis Puisītis ar 36 punktiem noslēdza laureātu trijnieku.

Otrajā HCP grupā uzvarai pietika ar 38 punktiem, ko iekrāja Stig Arntsen, un veiksmīgāka finiša dēļ apsteidza tikpat rezultatīvi nospēlējušo Juri Jonaiti. Savukārt dāmām līdzīgā veidā par uzvarētāju kļuva Ginta Ozoliņa, tiekot priekšā Ingrīdai Pīlādzei.

Atsevišķajā HCP 36+ ieskaitē pirmo vietu izcīnīja pats turnīra atbalstītājs - "Nexum" vadītājs Uldis Apsītis.

Ar laureātu apbalvošanu un uzvarētāju "Moët" šampanieti viss gan vēl nebija beidzies, jo ar zināmas meistarības un krietnas veiksmes devas palīdzību varēja tik arī pie citām balvām. Uz fortūnas labvēlību vairāk bija jāpaļaujas PAR loterijā, kur piedalījās visi, kas kādu bedrīti izspēlējuši ar PAR vai labāk. Turklāt identisks katram bija veiksmīgo bedrīšu un ložu lapiņu skaits.

Kungu konkurencē laimēja Ķelle, taču faktiski par balvas īpašnieku kļuva veiksminieka kedijs Uldis Ķelle, kurš ar tēva tiesībām atzina guvuma saturu par lielākam vecumam atbilstošāku. Savukārt dāmām laime vēlreiz uzsmaidīja Pīlādzei.

Balvu par trāpījumu vistuvāk karogam 11.bedrītē (PAR 4!) saņēma Daiga Puisīte, turpretim kungiem grīns izrādījās neparedzēti tāls un nesasniedzams. Te gan neiztika bez neliela kāzusa - "Ozo" direktors Armands Puče ne tikai dāmu, bet arī kungu tee marķierus starta vietā bija nospraudis gana rosinošā distancē, lai teju katru spēlētāju pamudinātu pacensties ar pirmo sitienu tikt uz grīna.

Taču laukuma strādnieki, pļaujot pirms sacensībām zāli, nodomāja, ka noticis kāds pārpratums, un kungu tee marķierus atlika PAR 4 bedrītei "normālā" attālumā. Tā rezultātā specbalvas saņēmēju nācās noteikt izlozei, jo no klasiskajiem tee aizsist līdz grīnam nav joka lieta. Izlozē, kurā piedalījās visi PAR atbilstoša rezultāta ieguvēji, paveicās Jonaitim.

Kam šoreiz mazliet pietrūka veiksmes, līdz revanšam ilgi nebūs jāgaida, jo pēc nedēļas jau gaidāma "Illy Coffee/Brikers" kausa izcīņa, kur balvās būšot nelielas šosejas platības bruģis un aptuveni tāds pat kafijas daudzums.

Pēdējās izmaiņas , 14.05.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē