Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

"Denderos" sāksies pļavu golfa 13. sezona (2)

Sestdien, 14.maijā tradicionāli "Denderu“ golfa laukumā pie Vaidavas notiks pļavu golfa sezonas atklāšanas sacensības jeb 13. Latvijas Pļavu golfa čempionāta 1. posms. Starts plkst. 10.

Turpinot iepriekšējo gadu tradīcijas, arī šogad Pļavu golfa čempionāts norisināsies desmit posmos katrā no pļavu golfa laukumiem Valmieras pusē, Gulbenē, Alūksnē, Siguldā, Usmā un Rojā, savukārt noslēgums plāntos „Reiņa trasē“ Siguldā. Iepriekšējā gada Latvijas pļavu golfa čempionu tituli šogad būs jāaizstāv Gatim Liniņam un Dacei Ozoliņai.

Lai turnīru padarītu interesantāku, šogad izmainīta punktu skaitīšanas sistēma kopvērtējumā. Par pirmo vietu posmā varēs iegūt 50 punktu, par otro - 47, par trešo - 45 punktus, bet par katru nākamo vietu - 44, 43, 42... utt. punktus.

Pļavu golfs vienmēr ir bjiis pretimnākošs jaunajiem spēlētājiem, tādēļ arī šogad būs iesācēju grupa, kas tiks vērtēta atsevišķi un kurā varēs startēt spēlētāji, kas golfu sākuši spēlēt tikai šogad.

Šosezon norisināsies visi lielākie tradicionālie Pļavu golfa turnīri – Vidzemes kauss, Kurzemes kauss, Premjera kauss, LOK prezidentu kauss, Audi kauss, Latvijas Austrumu un Rietumu kauss un citi.

Par balvām Latvijas pļavu golfa čempionātā rūpējas tirdzniecības centrs „Valleta“, „Vecgulbenes muiža“ un atpūtas komplekss „Avoti“.

Informāciju sagatavoja Kristaps Matisons

Pēdējās izmaiņas , 12.05.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē