Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Els jau uzvar

Bija vajadzīgi tikai divi turnīri, lai pēc kājas traumas atlabstošais Ernie Els tiktu pie uzvaras PGA Eiropas tūrē. Aizvadītās nedēļas nogalē dzimtajā Dienvidāfrikā Els kļuva par „Dunhill Championship” uzvarētāju, četru kārtu summā nospēlējot ar -14 zem PAR. Savukārt Tiger Woods plāno nesasteigt ar nākamās sezonas sākšanu.

 

Jūlijā Els sarāva ceļgala saites, un sacensību apritē atgriezās tikai pirms nedēļas, izcīnot 9.vietu Sansitijā „Nedbank Challenge”. Els saka, ka pēc operācijas un 20 nedēļas ilgā rehabilitācijas posma viss ir kārtībā, taču kāds laiks vēl paies, līdz varēs justies ne sliktāk kā pirms traumas.

 

„Ceļgals vēl nav par 100 procentiem tāds pats, un kāds laiks vēl paies,” stāstīja Els. „Pagājušajā nedēļā daudz staigāju, un tad nācās likt ledus kompreses. Var trenēt ceļgalu cik gribi, bet tas nav tas pat, kas staigāt laukumā.

 

„Dunhill Championships” notika „Leopard Creek” golfa laukumā, kas robežojas ar Kruger Nacionālo parku.

 

Els vēl nav izlēmis, vai šajā nedēļas nogalē Dienvidāfrikā spēlēt „South African Open”, jo ceļgals par savi nemitīgi atgādina, un ik dienu nākas lietot pretiekaisuma zāles.

 

Toties pasaules rangu līderis Tiger Woods jau ir izlēmis, ka janvārī nespēlēs „Mercedes Championship”, lai gan tradicionālajā turnīrā Havaju salās ir aicināti piedalīties tikai iepriekšējās sezonas PGA turnīru uzvarētāji.

 

Woods grib atpūsties, sakot, ka golfā vairs nav starpsezonas, bet spēkus kaut kad vajag atjaunot.

 

Tāpat no aicinājuma uz sērfotāju un golferu paradīzi atsakās Phil Mickelson, Retief Goosen un Padraig Harrington. Līdz ar to „Mercedes Championship” varbūt spēlēs tikai 28 golferi, kuru vidū būs tikai trīs no pirmā desmitnieka – Vijay Singh, Sergio Garcia un Jim Furyk.

Pēdējās izmaiņas , 13.12.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē