Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Kupli spēlēts "Re&Re Open"

Astoņi desmiti golferu pavasara atgriešanos sestdien izmantoja, lai piedalītos tradicionālajā „Re&Re Open”, kas risinājās „Ozo Golf Club” laukumā. Nevienam no pagājušā gada laureātiem pērnos panākumus šoreiz neizdevās atkārtot, turklāt konkurence lielā spēlētāju skaita dēļ bija jo īpaši asa.

Kungiem spēcīgāko handikapu grupā šoreiz pārliecinoši nospēlēja „Ozo” laukumā bieži sastopamais Gvido Budreiko, un 42 punktu guvums viņam ļāva gan izcīnīt 1.vietu, gan nostiprināties HCP 0-15 grupā. Ar 38 punktu guvumu citkārt varētu pietkt uzvarai, taču šoreiz Ivanam  Uļjanovam tas deva 2.vietu, turpretim trešais bija vēl par punktu mazāk iekrājušais Mārtiņš Pukše.

Pērn un aizpērn "Re&Re Open" uzvarējušais Andris Keisels šoreiz medaļniekos netika, taču necik tālu no godalgoto vietu ieguvējiem neatpalika, izcīnot 7.vietu.

Dāmu konkurencē ar 80 sitieniem nospēlēja Anna Diāna Švanka, kas juniorei ļāva gūt 40 punktu un saņemt čempiones balvas.  Pēc gada pārtraukuma „Re&Re” laureātēs atgriezās Ingemāra Jansone, izcīnot 2.vietu, savukārt trešā bija Mārīte Kāpostiņa.

Kungiem otrajā HCP grupā 42 punkti ļāva visus sāncenšus apsteigt Gustavam Eglītim, kura tuvākie sekotāji finišā bija Kristaps Cinis un Jānis Uzkliņģis.

Par uzvaru pirmo vietu ieguvējiem vēl ilgus gadus atgādinās pamatīgas golfa somas ar turnīra simboliku, turpretim visi laureāti ar „Re&Re” vēlību varēs krāšņot kādu sev tuvu zemes stūrīti, iestādot balvā saņemtu Latvijā reti sastopamu koka stādu. Lai par jauno stādījumu varētu pienācīgi parūpēties, balvu komplektā bija pamatīgi pavasara instrumenti, kas patiesībā noder vai visu gadu.

Kā jau tradīcijām bagātā turnīrā, tukšā nepalika neviens dalībnieks, ja vien itin sparīgais vējš jaunās bumbiņas un cepures kādā Ķīšezera malas bedrītē neiepūta dziļākos ūdeņos.

Pēdējās izmaiņas , 07.05.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē