Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Veiksme ir lipīga

Ja reiz kādam veicas, neko nespēj traucēt pat izloze. Par žurnāla „Golfs.lv” trešajā numurā publicētās burtu mīklas veiksmīgāko minētāju kļuva Annija Šleitere, ejot savas mammas pēdās. Apsveicam! Tā kā burtu mīkla tomēr ir risināšanai daudz pateicīgāks variants par sākotnējo viktorīnu, pareizu atbilžu bija krietni vairāk, un veiksminieku nācās noteikt lozējot.

Izloze redakcijā notika pēc visiem priekšrakstiem, ko paredz Latvijas likumdošana, un tās procesu pārraudzīja Izložu un azartspēļu inspekcijas darbinieks. Pārējiem pareizo atbilžu autoriem jācer uz veiksmi kādā no nākamajiem „Golfs.lv” konkursiem, un nav jāsteidz plinti mest krūmos.

Uzvarētāja tāpat kā pirmā konkursa veiksminiece Ligita Šleitere saņems "Golfs Viesturi" dāvanu karti 50 latu vērtībā. Tas ļaus uzvarētājai sev piemērotā laikā "Viesturu" kluba pro Valda Liepiņa vadībā tuvāk iepazīt golfa spēli un arī iziet bedrītes laukumā.

Par visu formālo pusi "Golfs.lv" ar uzvarētāju sazināsies personiski, bet līdz balvas praktiskam pielietojumam dažus mēnešus acīmredzot nāksies pagaidīt.

Pārējiem potenciālajiem "Golfs.lv" konkursu dalībniekiem atgādinām, ka līdz 16.janvārim gaidām atbildes uz žurnāla 4.numurā publicēto burtu mīklu.

 

Pēdējās izmaiņas , 14.12.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē