Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Tikšanās pirmā desmita beigās

Pēc radikāli atšķirīga scenārija risinājās māsu Puisīšu gaitas NCAA "Southland" konferences čempionātā, taču turnīra noslēgumā Māra un Krista bija blakus, ieņemot vietas pirmā desmita beigās. Mārai katrā nākamajā sacensību raundā krājās lielāki plusi, turpretim Krista pēc necila sākuma Teksasā turpmāk kāpa arvien augstāk.

Māra uz 9.vietu kopvērtējumā noslīdēja pēc 79 sitieniem jeb +7 virs PAR, pēdējā kārtā iekrājot divus divkāršus bugijus, četrus bugijus, kā arī tiekot pie viena bērdija. Trīs dienu summā NCAA sezonas debitante nospēlēja ar +13 virs PAR, kas bija otrais labākais rezultāts Teksasas valsts universitātes komandā.

Tikmēr Kristai pēdējā sacensību dienā "Corpus Christi Country Club" laukumā izdevās nospēlēt ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem, trīs bugijus līdzsvarojot ar trim bērdijiem, kas summā saglabāja +14 virs PAR un deva dalītu 10.vietu.

Labākā ar +12 virs PAR Teksasas valsts universitātes komandā bija 5.vietu dalījusī Gabby de Reuck. Par čempioni ar +7 virs PAR pārspēlē kļuva Stine Pedersen no Lamara universitātes, bet komandu ieskaitē triumfēja UTSA augstskola ar +36 virs PAR. Teksasas valsts universitāte uzvarētājām zaudēja 25 sitienus.

Salīdzinājumā ar pagājušo sezonu "Bobcats" meitenēm konferences čempionāts šoreiz izvērtās remdenāks, jo komandu ieskaitē pēc pērnā gada uzvaras sekoja 3.vieta. Arī individuāli Kristai neizdevās atkārtot pagājušā gada panākumu, kad tika gūta dalīta 2.vieta, taču aprīlī jau golfa sezona nebeidzas, un iespējas jauniem panākumiem būs.

NCAA "Southland" konferences čempionāta rezultāti

Individuāli

Komandu 

Pēdējās izmaiņas , 21.04.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē