Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Māra turas trijniekā

ASV studentu sporta (NCAA) "Southland" konferences čempionāta otrajā kārtā Mārai Puisītei otrdien Teksasā izdevās piepildīt apņemšanos nospēlēt bez divkāršiem bugijiem, tomēr 77 sitienu (+5 virs PAR) rezultāts viņu no dalītām līderpozīcijām atvirzīja 2.vietā, ko ieņem arī divas citas golferes.

Māra pretim septiņiem bugijiem varēja likt divus bērdijus, kas divu raundu summā viņai deva +6 virs PAR. Līderei Fabiola Arriaga no UTSA augstskolas ir par diviem sitieniem mazāk, taču skaidrs, ka pirms pēdējā raunda izredzes uz uzvaru ir arī citām pirmā desmitnieka spēlētājām.

Krista Puisīte tāpat kā jaunākā māsa otrajā raundā finišēja ar 77 sitieniem, turklāt četru bērdiju dienā pēc pirmā deviņnieka vēl bija mīnusā pret laukumu. Otrās deviņas bedrītes sākās ar divkāršu bugiju, bet lielāko skādi nodarīja trīskāršs bugijs 14.bedrītē (PAR 3). Summā ar +14 Krista pakāpās uz dalītu 18.vietu.

Komandu ieskaitē Puisīšu pārstāvētā Teksasas valsts universitāte arvien ir 3.vietā, līderēm UTSA golferēm zaudējot 18 punktus.

Pēdējā raunda izspēle "Corpus Christi Country Club" laukumā risināsies trešdien.

"Southland" konferences čempionāta rezultāti (pēc 2.dienas)

Individuāli

Komandu 

Pēdējās izmaiņas , 20.04.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē