Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Māra līderu trīsvienībā

Karjerā pirmo reizi spēlējot ASV studentu sporta (NCAA) konferences čempionātā, Māra Puisīte pēc pirmdien Teksasā aizvadītās pirmās kārtas ir viena no trim turnīra līderēm. Pirms gada 2.vietu "Southland" konferences čempionātā guvušajai Kristai Puisītei sacensību sākums šoreiz nebija tik veiksmīgs.

Māra 18 bedrītes "Corpus Christi Country Club" laukumā izspēlēja ar 73 sitieniem jeb +1 virs PAR. Tādu pašu rezultātu sasniedza arī Stine Pedersen un Ashley Thorpe no Lamara universitātes.

Pēc reaktīva starta Māra četrās bedrītēs jau bija iekrājusi -3 zem PAR, taču turpmāk gaidīja smagi pārbaudījumi. Pēc astoņām bedrītēm Teksasas valsts universitātes komandas līderes rezultāts sasniedza +1 virs PAR, savukārt pēc 13. bedrītes bija +2. Tomēr 15.bedrītē ar dienas piekto bērdiju izdevās atgriezties līderos.

Raunda noslēgumā Māra atzina, ka gājis kā pa viļņiem, taču otrdien jācenšas noturēt tādu pat spēli, tikai bez divkāršiem bugijiem, kuru šoreiz bija divi.

Savukārt Kristu piemeklēja bugiju diena - deviņās bedrītēs bija pa vienam sitienam virs PAR, bet izcīnītos divus bērdijus noēda divkāršs bugijs. Ar +9 virs PAR Krista dala 25.vietu, taču atlikušajos divos raundos vēl var pozīcijas būtiski uzlabot un palīdzēt komandai pakāpties augstāk par pašlaik ieņemto 3.vietu.

Teksasas valsts universitātes rezultāts pirmajā raundā bija +20, savukārt Lamara universitāte turas līderos ar +9.

"Southland" konferences čempionāta rezultāti (pēc 1.dienas)

Individuāli

Komandu 

Pēdējās izmaiņas , 19.04.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē