Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pa viļņiem Teksasā

Regulārās sezonas kalendāru otrdien noslēdza Krista un Māra Puisītes, sasniedzot labus rezultātus Teksasā notikušā "Baylor Spring Invitational" pēdējā raundā. Taču turnīra iepriekšējās kārtās iekrātie lielāki plusi liedza Teksasas valsts universitātē studējošajām māsām finišēt līderu vidū.

Krista ar kopējo rezultātu +14 virs PAR (76-80-74) dalīja 21.vietu. Pēc pirmajām 18 bedrītēm Krista bija desmitniekā, taču nākamajā raundā rezultātu pamatīgi pabojāja trīs divkārši bugiji. Savā bērdijiem bagātākajā - trešajā - raundā Krista otrdien zem PAR izspēlēja četras bedrītes, tika arī pie četriem bugijiem un viena divkārša bugija, turnīra tabulā atgūstot pozīcijas trešā desmita sākumā.

Savukārt Māra trešajā kārtā bija komandas līdere ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem, tostarp iesistu īglu PAR 5 bedrītē un četriem bērdijiem. Cerības uz augstu vietu "Twin Rivers Golf Club" laukumā gan tika zaudētas jau pirmajā kārtā, kur vajadzēja 85 sitienus. Arī otrais raunds ar 81 sitienu stāvokli neuzlaboja, tādēļ finišā Mārai +22 virs PAR (85-81-72) un dalīta 51.vieta.

Komandu ieskaitē Teksasas valsts universitāte ar +63 virs PAR dalīja 7.vietu, uzvarētājām no Teksasas Tehnoloģiskās universitātes zaudējot 28 sitienus. Individuālās uzvarētājas Alex Gibson (Texas Tech) rezultāts bija +3 virs PAR.

Nākamais turnīrs "Bobcats" meitenēm jau būs NCAA "Southland" konferences čempionāts, kas nākamās nedēļas sākumā startēs "Corpus Christi Country Club" laukumā, Teksasā. Konferences rangu tabulā Puisītes ir gana augstās pozīcijās, tātad gan no 4.vietas īpašnieces Kristas, gan 15.vietā ierindotās Māras ir pamats gaidīt labus rezultātus.

"Baylor Spring Invitational" rezultāti

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 13.04.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē