Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Tuvojas PČ gads

Kā katra jauna sezona arī 2006.gads nāks ar daudziem jauniem notikumiem. Taču nākamais gads būs no tiem, kas zīmīgs ar amatieriem svarīgu notikumu – pasaules komandu čempionātu. Kungu izlases par turnīra galveno trofeju - Eisenhower balvu - cīnīsies oktobra beigās Stelenbošā, Dienvidāfrikā.

 

Vai atšķirībā no iepriekšējā čempionāta tur spēlēs arī Latvijas golferi? Vēl ir pietiekami daudz laika, lai izvērtētu visus plusus un mīnusus. Savi argumenti būs gan piekritējiem, gan noliedzējiem.

 

Lai gan Dienvidāfrika nav Argentīna vai Karību salas, skaidrs, ka šāds brauciens komandai, pat ja spēlētu tikai kungu konkurencē, izmaksā solīdu summu. Bet par naudas tērēšanu vienmēr būs dažādi viedokļi.

 

Vai, piemēram, ir pieļaujams, ka uz čempionātu dotos tāda komanda, kurā katrs visu maksā par sevi? Vai atkal vienam, vai pāris labākajiem, apmaksāt tēriņus uz federācijas vai sponsoru (ja atrastos) rēķina, bet pārējās vakances vietas atstāt uz „pašfinansēšanos”, jau laicīgi vienojoties par atlases kritērijiem?

 

Jautājumu, kā redzams, rodas daudz, taču ir arī laiks to risināšanai. Čempionāts notiks no 26. līdz 29.oktobrim „De Zalze Golf Club” un „Stellenbosch Golf Club” laukumos.

 

Savu viedokli par startēšanu pasaules komandu čempionātā ikviens ir aicināts izteikt, atbildot uz nedēļas jautājumu.

 

Vairāk par pasaules komandu čempionātu amatieriem: http://www.internationalgolffederation.org

Pēdējās izmaiņas , 21.12.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē