Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Ozo starp divām sezonām

Ledus cīņu sezona Sandim Ozoliņam ir noslēgusies, un Rīgas "Dinamo" kapteinis jau brīvākā noskaņā var dalīt autogrāfus jaunās grāmatas "Ozo. Cilvēks uz ledus" pirmajiem īpašniekiem. Armanda Pučes radītā sējuma atvēršanas svētkos "Ozo Golf Club" īpašnieks bija cerīgi noskaņots par drīzo golfa sezonu, kurā viņš cer nepalaist garām jebkuru iespēju doties zaļajā laukumā.

Ozoliņš gan atzina, ka valstsvienības ģenerālmenedžera pienākumu dēļ diez vai pavasaris kļūs par viņa aktīvās golfa sezonas sākumu, jo izlasi gaida starts pasaules čempionātā Slovākijā. Taču vēlāk Ozo būs gatavs pavadīt vairāk laika labu cilvēku sabiedrībā, spēlējot golfu.

"Ozo Golf Club" šogad aizvada savu 10.sezonu, un kopš laukuma atvēršanas golfu spēlējošo hokejistu skaits ir daudzkāršojies. Ja pirms neticami drosmīgā lēmuma ieguldīt NHL sapelnīto naudu golfa laukuma būvē Ozoliņš bija mūspusē teju vienīgais hokejists, kam niezēja rokas ņemt rokā golfa nūjas, tad tagad no viņa amata brāļiem jau varētu nokomplektēt ne vienu vien cīņasspējīgu flaitu.

Lauris Dārziņš, Edgars Masaļskis, Kaspars Daugaviņš, Armands Bērziņš, un kur tad vēl "Dinamo" leģionāri, kam golfs sen jau ir asinīs. Iespējams, hokejisti sapulcēsies arī uz kādu kopīgu golfa pasākumu, taču pagaidām katram vēl ir savas steidzīgās lietas, turklāt pirms izlases dalības pasaules čempionātā hokeja sezonu vēl pāragri uzskatīt par noslēgtu.

Golfera cienīgā mierā Ozoliņš pastāstīja, ka golfā viņš ir brīvs no stresa, ko mēdz uzlikt paša izvirzīti mērķi. Ozo golfā redz iespēju lieliski pavadīt laiku patīkamu cilvēku sabiedrībā, gūt baudu no spēles un labi atpūsties.

Nav gan pamata uzskatīt, ka Ozoliņš varētu kļūt par aktīvu golferi uz hokeja rēķina. Sagaidāms, ka arī nākamajā sezonā viņš turpinās priecēt hokeja fanus, bet gatavošanās nākamajai sezonai ledus meistariem sāksies laicīgi jau vasarā.

Pēdējās izmaiņas , 07.04.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē