Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Deitonā kā debijā

Pēc līdzīga scenārija kā karjerā pirmajā LPGA "Futures" tūres startā Laura Jansone aizvadīja arī savas otrās sacensības, dalību "Daytona Beach Invitational" noslēdzot pēc otrās kārtas. Izredzes uz tikšanu pāri katam Floridā pagaisa pirmajā raundā, bet otrajā dienā veicās krietni vien labāk.

"LPGA International Champions Course" laukumā piektdien Laurai krājās dažādi bugiji, bērdiji rokā nedevās, un 18.bedrītes noslēgumā iekrāts jau +11 virs PAR (83 sitieni), kas noslidināja golferi turnīra tabulas pagrabā. Turpretim otrajā kārtā ar trim bērdijiem un trim bugijiem vēl četras bedrītes pirms beigām tika noturēts PAR, taču atlikušajās bedrītēs sekoja +4, kas tad arī pieaudzēja rezultātu līdz 76 sitieniem (+4).

Summā ar +15 virs PAR Laura dalīja 129.vietu 141 spēlētājas konkurencē.

Pārējo spēlētāju rezultāti liecina, ka kats nav nesasniedzama robeža, taču par to būs jācīnās jau nākamajās sacensībās, kurās izdosies iekļūt. Spēlēšanai arī svētdien ASV ātrumsacīkšu Mekā kvalificējās 77 golferes, kas divu dienu summā nospēlēja ne sliktāk kā +6 virs PAR.

Līderes pēc divām dienām ir ASV amatiere Jaye Marie Green un Japānas golfere Haru Nomura ar -8 zem PAR. Turnīrā ar 100 000 dolāru balvu fondu trešā ir zviedriete Caroline Westrup, kura šosezon spēlēs gan "Futures" tūrē, gan Eiropas dāmu tūrē.

Latvijas karogs, kā redzams 'Dienas foto', LPGA "Futures" tūrē jau ir iejuties, un nav jāšaubās, ka pēc iespēlēšanās Laura vēlāk šogad būs arī krietni augstākās vietās.

Nākamā "Futures" spēlētāju tikšanās vieta ir Meksikā, kur Laura neplānoja doties, bet zem zvaigžņoti svītrotā karoga tūre atgriezīsies pašās aprīļa beigās ar turnīru Teksasā.

Daytona Beach Invitational rezultāti (pēc 2.dienas)

Pēdējās izmaiņas , 03.04.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē