Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Jauns ieraksts Lauras Jansones blogā

Būtiskus jaunumus un nepastarpinātus iespaidus vienmēr labāk iegūt no pirmavota, nevis paļauties uz atstāstītājiem un interpretētājiem, tādēļ golfs.lv ar prieku dara zināmu, ka par Lauras Jansones piedzīvoto LPGA "Futures" tūrē varēs uzzināt pašas golferes jaunajā blogā.

Pirmajā ierakstā Laura stāsta par tūres debijas mačos piedzīvoto, kā arī dara zināmu, ka šajā nedēļas nogalē startēs jau otrajā turnīrā. Taču labāk visu lasīt pašiem, jo Florida ir tikai viena klikšķa attālumā, un jaunais baneris golfs.lv lapā ir viegli pamanāms.

Tā kā literārās latviešu rakstības pamatlicēji nebija paredzējuši digitālās tehnikas attīstības globālās tendences, čaklākie lasītāji blogā jeb emuārā, kā labpatiktos teikt valodas grīnu un fērveju kopējiem, jaunāko ierakstu varbūt dažreiz ieraudzīs vēl bez diakritiskām zīmēm. Taču visus nepieciešamos mīkstinājumus un garumzīmes teksts iegūs cik drīz vien iespējams.

Būs vietā piebilst, ka blogs atšķirībā no elkoņus izpletušajiem sociālajiem tīkliem neapcērt domu īsziņas garumā, tādēļ lasītājs uzzinās visu, kas Laurai šķitīs pietiekami svarīgs un interesants, lai padalītos ar ikvienu golfa cienītāju.

Galvenais mērķis bloga autorei Amerikā arvien būs golfa spēlēšana, tādēļ jaunumu kārotājiem jāspēj būt pacietīgiem, taču laiku pa laikam arvien uzzināsim ko jaunu un intriģējošu.

Pēdējās izmaiņas , 29.03.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē