Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Divi raundi debijā

Startējot LPGA "Futures" tūrē, Laura Jansone jau pirmajā raundā “Florida's Natural Charity Classic” turnīrā zaudēja izredzes pārvarēt katu, taču sestdien nākamajā kārtā sasniegtais rezultāts pārliecinoši atgādināja, ka ne jau nejauši Latvijas golfere nokļuvusi tik augsta līmeņa sacensībās, un turpmāk ir pamats gaidīt krietni augstākas vietas.

Piektdien pirmajā raundā "Lake Region Yacht & Country Club" laukums parādīja sevi no skarbākās puses, pagādājot Laurai pagalam raibu rezultātu kartīti, kur bērdiji mijās ar dažāda mēroga bugijiem. Summā sanāca 86 sitieni jeb +14 virs PAR un tobrīd dalīta pēdējā vieta.

Ja pasniegtu balvu par lielāko progresu turnīrā, Laura sev to būtu garantējusi ar rezultātu otrajā raundā, nospēlējot ar PAR atbilstošiem 72 sitieniem. Šoreiz arī rezultātu listē skats bija krietni tīkamāks, jo vienīgo PAR 4 bedrītes bugiju kompensēja bērdijs PAR 5 bedrītes izspēlē.

Lai gan veiksmīgā otrā diena rezultātu tabulā tik un tā neļāva tikt augstāk par dalītu 140.vietu 144 spēlētāju konkurencē, pārliecību par sevi tai noteikti būtu jāstiprina.

Svētdien Floridā pēdējā kārtā cīņu turpinās 73 golferes, kas summā sasniedza rezultātu ne sliktāku kā +3 virs PAR. Aptuveni trešā daļa dalībnieču pēc divām dienām nav plusā pret laukumu, bet vislabāk nospēlēja amerikāniete Laura Nochta, kura līderpozīcijas nodrošināja ar summā iespēto -8 zem PAR.

“Florida's Natural Charity Classic” rezultāti (pēc 2.kārtas)

Pēdējās izmaiņas , 27.03.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē