Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Finišā bez izmaiņām

"Entrada Classic" pēdējā sacensību raundā Jūtā Teksasas valsts universitātes komanda saglabāja 3.vietu, bet "Bobcats" līdere Krista Puisīte individuālajā ieskaitē finišēja uzreiz aiz labāko trijnieka un dalīja 4.pozīciju. Trešajā raundā daudz labāk sekmējās arī Mārai Puisītei, taču iepriekš iekrātie plusi liedza gūt ko vairāk par dalītu 30.vietu.

Pēdējā kārtā Krista sasniedza savu labāko rezultātu turnīrā, nospēlējot ar 73 sitieniem (+1 virs PAR). Spēles gaitā Kristai divkārt ar bērdijiem izdevās atspēlēties par bugijiem, tomēr viens lieks sitiens 17.bedrītē neļāva raundu noslēgt ar PAR atbilstošu rezultātu. Turnīrā kopumā "Latvian Open" čempione trīs raundu summā nospēlēja ar +8 virs PAR (75-76-73) un sešus sitienus atpalika no uzvarētājas Demi Mak.

Daudz raibāka rezultātu kartīte bija Mārai, kam pēdējās 18 bedrītēs "Snow Canyon" laukumā sasummējās 74 sitieni jeb +2 virs PAR. Startējusi ar bugiju no 3.bedrītes, Māra bija bērdiju noskaņojumā un pēc 12. bedrītes rezultāts jau bija -3. Tomēr drīz vien sekoja trīs bugiju sērija, bet noslēgumā punktu vēl pielika divkāršs bugijs. Turnīrā Mārai +19 virs PAR (81-80-74).

Augstskolas treneris Mike Akers ar komandas sniegumu kopumā bija apmierināts, jo spēlēts sarežģītā laukumā pret spēcīgām pretiniecēm, bet dažas būtiskas kļūdas liegušas tikt augstāk.

Jau piektdien Arizonā "Bobcats" meitenes gaida nākamās sacensības "MountainView Collegiate".

"Entrada Classic" rezultāti

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 23.03.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē