Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Krista tuvu trijniekam

Pēc pirmajā sacensību dienā izspēlētām 36 bedrītēm Krista Puisīte dala 4.vietu ASV studentu sporta (NCAA) "Entrada Classic" turnīrā, kas risinās "Snow Canyon" golfa laukumā, Jūtas štatā. Kristu no vietas trijniekā šķir viens sitiens, bet Mārai Puisītei otrdien pēdējā kārtā jālūko tikt augstāk par ceturtā desmita beigām.

Komandu cīņā māsu Puisīšu pārstāvētā Teksasas valsts universitāte vēl nav zaudējusi izredzes uz trešo uzvaru pēc kārtas, lai gan sāncenses šoreiz sapulcējušās spēcīgā sastāvā. Komandu ieskaitē "Bobcats" meitenes ar +43 virs PAR ir trešās, četrus sitienus zaudējot līderēm no Viskonsinas universitātes.

Individuāli pirms pēdējā raunda Kristas rēķinā ir +7 virs PAR (75-76), taču plusos ir arī līdere Demi Mak ar +3 virs PAR. Ne tik veiksmīgi turnīrs iesākās Mārai, iekrājot +17 virs PAR (81-80).

Teksasas valsts universitātes komandas treneris Mike Akers pirms turnīra teica, ka laukums studentēm ir viens no sezonā krāšņākajiem, taču prasa ļoti gudru spēli, un uzvarētājas noteikšanā visu izšķirs trīs bedrītes otrajā deviņniekā.

Pēc "Entrada Classic" noslēguma "Bobcats" komandai vēl atliks aizvadīt divus turnīrus, līdz aprīļa otrajā pusē sāksies "Southland" konferences čempionāts.

"Entrada Classic" rezultāti pēc 1.sacensību dienas

Individuāli

Komandu

Pēdējās izmaiņas , 22.03.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē