Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Sākums ziemīgs

Pirmā sacensību diena „Orange Bowl” čempionātā Floridā nebija no tām veiksmīgākajām abiem Latvijas junioriem. Laurai Jansonei izdevās apsteigt divas konkurentes, savukārt Mikus Gavars otro kārtu sāks no pēdējās pozīcijas. Ja meitenēm konkurence šķiet spēkos visai līdzīga, tad puišiem līderis nospēlēja ar -8 zem PAR, un arī viņa sekotāji daudz neatpalika.

 

Nospēlējot ne sliktāk par PAR, puiši pirmajā kārtā tikko varēja nodrošināt vietu rezultātu tabulas pirmajā pusē, bet -3 zem PAR pat bija par maz pirmajam trijniekam. Vācijā dzīvojošā angļa Ben Parker sasniegtie 63 sitieni tikai par vienu sitienu atpaliek no „Biltmore Hotel Golf Course” laukuma rekorda.

 

Parker gan laikam nesūdzas par sliktu skolu, jo viņa tēvs ir „Gut Waldhof Golf Club” pro.

 

Meitenēm līdere ir 14 gadus vecā Skotijas meiteņu čempione Sally Watson, kura nospēlēja ar 70 sitieniem.

 

Gavaram pēc 83 sitienu rezultāta tuvākie sāncenši gandrīz 70 spēlētāju konkurencē ir priekšā par trim sitieniem. Savukārt Jansonei pirmā kārta noslēdzās ar 80 sitieniem, un rezultāti līdz pat pirmajam sešiniekam ir ļoti blīvi. Meitenēm startēja 33 spēlētājas.

 

Turnīrs ilgs līdz 30.decembrim, tā kā sacensību dalībniekus gaida vēl trīs kārtas, un turnīra tabulā daudz kas var mainīties abos polos.

 

Pirmās kārtas rezultāti: http://www.jrorangebowl.com/upload/dl/Golf/Round_1_Scores.pdf

Pēdējās izmaiņas , 28.12.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē