Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Bez Westwood un Mickelson

"WGC-Accenture" match-play čempionāta otrā kārta ceturtdien turpināja retināt šķietamo favorītu rindas, un bez vietas astotdaļfinālā Arizonā palika gan pasaules ranga līderis anglis Lee Westwood, gan ar 4.numuru izliktais ASV golferis Phil Mickelson un vairāki citi reitingā augstu novērtēti golferi.

Turnīrā ar 8,5 miljonu dolāru balvu fondu palikuši vairs tikai trīs no pasaules ranga pirmā desmitnieka, turklāt visi eiropieši - vācietis Martin Kaymer (2.), Ziemeļīrijas pārstāvis Graeme McDowell (5.) un anglis Luke Donald (9.). Turklāt Kaymer uzvaru pār Anglijas golferi Justin Rose nodrošināja tikai otrajā pārspēles bedrītē.

Otrajā kārtā "Mountain's Ritz-Carlton Golf Club" laukumā izstājās optimismu iepriekš starojušais anglis Paul Casey, jaunā ziemeļīru zvaigzne Rory McIlroy un pieredzējušais dienvidafrikānis Ernie Els.

Puse no turnīrā palikušajiem spēlētājiem nav sasnieguši 30 gadu vecumu, bet īpaši izceļas Itālijas juniors Matteo Manassero, kurš pēc uzvaras pār Dienvidāfrikas pārstāvi Charl Schwartzel astotdaļfinālā iekļuva būdams tikai 17 gadus vecs. Manassero nav liela sitienu distance, taču viņš to kompensēja ar lielisku precizitāti gan draivos, gan sitienos ar dzelžiem.

Westwood match-play čempionātos nav īpaši veicies, taču par izstāšanos viņš nebija diez cik noskumis, jo rezultāts kopumā bijis labs. Westwood nospēlēja ar -4 zem PAR, toties viņa pretiniekam amerikānim Nick Watney bija -5 zem PAR, un tas arī ļāva gūt uzvaru ar 1up.

Savukārt Mickelson filozofski atzina, ka no sava tautieša Rickie Fowler puses ticis pilnībā apspēlēts, ko raksturo rezultāts 6&5. 

Ja mazliet negaidīta bija McIlroy izstāšanās, tad šokējošs izrādījās 8&7 rezultāts, ko viņam sagādāja amerikānis Ben Crane.

Turnīrā atlikušo spēlētāju vidū ir astoņi amerikāņi, pieci eiropieši, divi austrālieši un dienvidkorejietis.

Pēdējās izmaiņas , 25.02.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē