Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Regbisti par golfu

Lai gan regbiju un golfu vieno kopīga olimpiskā nākotne, tas nebija iemesls, kādēļ Francijā ovālās bumbas lielmeistari nolēma atbalstīt golferu centienus cīņā par Ryder kausa rīkošanas tiesību iegūšanu. Visa Francijas regbija komanda prestižā turnīrā dosies laukumā ar īpašu uzšuvi uz formas tērpa.

Francija vēlas Ryder kausu uzņemt 2018.gadā "Golf National" laukumā, bet lēmums par turnīra saimniekiem tiks pieņemts jau šogad 17.maijā. Lai veicinātu Francijas izredzes, regbija valstsvienība ar speciālajām piedurknes uzšuvēm izies laukumā sestdien Sešu nāciju turnīra spēlē pret Angliju.

Par tiesībām rīkot Ryder kausa izcīņu, kur tiksies ASV un Eiropas komandas, Francija konkurē ar Vāciju, Spāniju, Portugāli un Nīderlandi. Francijā Ryder kausa turnīrs vēl nekad nav rīkots.

Francijas Regbija federācijas prezidents Pierre Camou paskaidroja, ka 2007.gada Pasaules kausa sarīkošana Francijā bija teicama iespēja valstī popularizēt regbiju, tādēļ visām federācijām jāatbalsta golfa centieni uzņemt pasaules klases turnīru, kas dos jaunu iespaidīgu impulsu sporta attīstībai valstī.

Pēdējās izmaiņas , 23.02.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē