Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Sava teorija

Paul Casey nenoliedz, ka viņa stratēģija match-play cīņās ir visai atšķirīga, taču anglis arī šonedēļ prestižajā "WGC-Accenture Match Play Championship" negrasās atteikties no sava ierastā stila spēlēt pret laukumu, nevis konkrēto pretinieku. Casey pat necentās uzzināt, kas trešdien būs viņa sāncensis pirmajā kārtā.

Acīmredzot Casey pieeja ir gana veiksmīga, jo pēdējos divos match-play čempionātos viņš ir ticis līdz finālam, un arī šonedēļ plāno saglabāt agresīvu pieeju.

"Es sliecos spēlēt pret laukumu, nevis pretinieku," sarunā ar žurnālistiem "Dove Mountain's Ritz-Carlton Golf Club" teica Casey. "Ar tādu spēli, agresivitāti, daudziem bērdijiem un izpratni, kas jādara ripināšanā, es arī trāpu daudz ripinājumu. Man ir plāns, kā izspēlēt laukumu, un no tā neatkāpjos. Es to nemainu."

Tikai dienu pirms turnīra sākuma Casey nejauši no kāda teiktā uzzināja, ka viņam pirmajā kārtā jāspēlē pret austrālieti Richard Green. "Es nekad neskatos uz priekš, nepētu turnīra tīklu, cik tas man sarežģīts. Man ir vienkāršs tīkls - tāpat zinu, ka katrs pretinieks ir ļoti bīstams," teica Arizonā dzīvojošais anglis.

Casey 2006.gadā kļuva par match-play čempionu, un viņš nešaubās, ka psiholoģiski spēle vienam pret vienu viņam ir ļoti piemērota. Spēlējot stabili un turot bumbu spēlē, uz pretinieku tiek izdarīts pamatīgs spiediens, pret kuru ir grūti turēties pretim, uzskata Casey. Arī šogad viņš esot labā formā, lai pacīnītos par uzvaru.

Pēdējās izmaiņas , 22.02.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē