Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Ārpus zonas tikai "Major"

PGA tūrē nolemts liberalizēt mobilo sakaru ierīču lietošanas noteikumus, lai neatrautu līdzjutējus no viņiem ierastās vides. Jaunā kārtība pēc eksperimentu sērijas atzīta par veiksmīgu, taču liberālie tikumi jebkurā gadījumā nebūs spēkā sezonas četros "Major" turnīros.

Jaunos noteikumus pārbaudīja piecos ASV PGA tūres turnīros, un marta sākumā paredzētais "Honda Classic" kļūs par pirmo pasākumu, kur mobilie telefoni iemantos pilnas tiesības. ASV PGA tūres amatpersona Andy Pazder paskaidroja, ka mobilo ierīču lietošana ļaus līdzjutējiem palikt saziņā ar ģimeni un darba lietām.

Rīkotāji sagaida, ka telefonu lietotāji ievēros noteikumus, un savas ierīces izmantos tikai īpaši norādītajās vietās, tādējādi netraucējot sacensību norisei. Līdzjutēji drīkstēs sazvanīties, sūtīt un saņemt e-pastu, īsziņas, kā arī lietot internetu, taču netiks ļauts veikt videoierakstus.

Fotografēt būs atļauts treniņu dienās pirms sacensību oficiālā starta. Katrā turnīrā pēc vienošanās ar rīkotājiem noteikumos varēs arī ieviest izmaiņas.

Pilnu imunitāti pret sakaru mobilitāti skatītājiem saglabās četri "Major" - "US Masters", "US Open", "British Open" un PGA čempionāts.

Pēdējās izmaiņas , 17.02.2011.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē